Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

@Dark King
Şimdi belkide donması felan zaman alırdı. Ama düşününce bu adam Magmayı bile yakacak cinste bir soğukluğa ulaşabiliyor. Zorlanmadan okyanusu donduruyor. :D
Eğer zunisha'nın haki veya özel türde bir savunması yoksa kuzan'a karşı en ufak bir şansı yok. Saf güçle değil de böyle kuzan gibi özel meyve güçleriyle yenebilirsiniz bence zunisha'yı. Keza sanjuan wolf da aynı şekilde bence yenilebilir. İnanılmaz bir potansiyeli var bakılırsa aslında buz gücünün.

@gyjbsch İlk cümlene katılıyorum. Güçten düştüğünü falan da düşünmüyorum kuzan'ın. Son cümlen için de diyeceğim şu; eğer bir sonraki arcta doflamingo boss olmasaydı orada dofun helvasını yerdik de işte kuzan luffy dövecek diye bırakmak zorunda kaldı, işini yaptı smoker'ı kurtardı ve çekildi. :sapkali:
 

karolla

Roger Rayleigh'i tanımıyordu. Roger'ın Rayleigh'i tanıdığına ve Rayleigh'in o dönemde en güçlü kılıç ustası olduğuna dair hiç bir veri yok.
Evet ben yanlış hatırlıyormuşum. Ne güzel teori uydurmuştum :( Gene de rayleighin mihawk öncesi en iyi kılıç ustası olduğunu düşünüyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 86)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık