Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Neyin üstünlüğü adam younkou nun sag kolu. Eger younkou amirall seviyesinin üstündeyse ki öyle sag kolu da amiral seviyesindedir yoksa bu adama neden younko densin tek başına bu ünvanı almadı hehalde.
fuji daha yeni amirall olmuş eger youkoların 1-2 adamları amirall seviyesinde degilse fazla büyütülüyo bu younkolar ozaman.
Fazla büyütülüyor zaten yonkolar. :S
 
Bu forum amiral seviciliğinden çektiği kadar hiçbirşeyden çekmedi. :(





Güzel yakalamışlar.Seri sonu belli oldu.Luffy kk olur.Sonra Zoro Shanks'a yürürken luffy napıyorsun kardeş diye durdurur.Sinirlenen Zoro da önceden söylediği gibi luffynin kelleyi göz yaşları içinde alır. :D
e. oda böyle birşey yaparsa op hayranları linc eder bu adamı.
 
Belirli bir güç ediniminden sonra herkesin birbirine karşı şansı oluyor.
Amiral dediğimiz adam Korsankral ile savaşmış kişiler.
Kuzan mesela bence şu an Yonkoularla savassa azda olsa şansı olan bir güçte. Yener yenemez ayrı ama misal bir BigMom un bu adamla çok zorda olmasa savaşacağını sanmiyorum.
Çünkü bu tür klasmandaki kişilerin savaşı bir taraf yenilse bile diğerine çok ciddi zarar veriyor.
 
Bu forum amiral seviciliğinden çektiği kadar hiçbirşeyden çekmedi. :(





Güzel yakalamışlar.Seri sonu belli oldu.Luffy kk olur.Sonra Zoro Shanks'a yürürken luffy napıyorsun kardeş diye durdurur.Sinirlenen Zoro da önceden söylediği gibi luffynin kelleyi göz yaşları içinde alır. :D
Bence olabilir gibi. Ama bu Luffy KK olmadan önce olacak bir olay gibi geliyor. Yani Zoro'nun en iyi Kılıç ustası olması Luffy'nin KK olmasından önce olacak bir şey gibi geliyor bana. Bu arada tayfada tamamen fedekarlık üzerine kurulu bir tayfa. Öyle senin dediğin gibi bir şey olması cık olmaz. Luffy büyük ihtimal bu noktada saygı duyar. Bu gibi şeylere hayallere saygısı olan bir adam.:D
 
Katılmıyorum bu kadar da net ve basit değil. Tabi ki bir dünya klasikleri eseri gibi realist değil :) Ama mangaka hafiften taraf tutsa da bunu çok belli etmiyor. Okuyucuya bırakıyor en azından değerlendirmeyi. Ki en efsane bulduğum sahnelerden biri de bunu iyi özetliyor aslında:


Ayrıca Oda iyi ve kötü kavramlarını sorgulatmayı seviyor. Bu yüzden zaten seri korsanlar üzerinden işleniyor. Aslında direkt "kötü" diye etiketlenen insanların arka yüzü işleniyor. Smoker'a da "İnsanları üniformalarına göre değerlendirmeyin!" dedirtiyor :)

Hasılı ben serinin bu yönünü seviyorum. Başka türlü olsa mesela dediğin gibi iyiyi kötüyü gözümüze soksa falan ben bu seriyi bu kadar sevmezdim diye tahmin ediyorum.
Verdiğin örnekte balıkadamlar bu konuda kararsız olabilirler ama bize yansıtılan Luffy ? o_O Mazlumların koruyucus, ezilenlerin en büyük umudu ve bunu karşılıksız yapaban birisi. Her arcta bir yer kurtarıyoruz neredeyse.
 
Bunlar seride muhteşem über fiziksel kuvvet belirtisi sanıyorsun anlaşılan.Yani şunu yapabiliyor diye diğerleriyle arasında uçurum var sanıyorsan ne diyim sana.Wb kadar da sanıyorsundur sen şimdi.Kaba kuvvetle fiziksel gücü karıştırma.Hele kıyaslanması bile abes demen tam komedi.

Bu seride Jinbei ve Sanji gibi adamlar Wadatsumi boyutunda adamı havalara uçuruyor.Ne yani olağanüstü fiziksel güçleri mi oldu hemen.

O kadar abarttığın Jozu o yumruklarla alabasta luffynin yarattığı etkiden çok farklısını mı yapabildi crocoya.Söylediğin kadar abartıysa madem g4 gibi niye metrelerce uçurmuyor.Crocodile'ın fiziksel gücü ve dayanıklılığını hepimiz biliyoruz.

Yani boş yere konuşuyorsun sağlam bir dayanağın yada argümanın yok.
Jozu'nun fiziksel gücüyle Mingo'nun fiziksel gücünü karşılaştıran ( aynı mantıkla şu sahneler zaten kimin daha tatlı olduğunu göstermek için yapılmış olmalı ) :



Luffy'nin saçma sapan bir şekilde yendiği Croco üzerinden kıyasa giden biriyle tartışmak ne kadar mantıklı görmüş olduk. Sanki bana sanırsın Mingo Jozu'dan 3 kat güçlü de o kadar b. haki farkı olacak aralarında da elması geçecek Mingo efendi. Lan daha dünyanın en iyi kılıç ustasının ne yapacağı belli değil Mingo'ya elması yedirdin helal olsun :hhh:

Kaldı ki Mingo meyve ağırlıklı dövüşen bir adam. B. hakisi ön planda olan biri değil. B. hakiyi kullandığı sahnelerin %90'ı kendisini savunmak için... Saldırı manasında 2-3 kere b. haki kullandı tamam. Bu b. haki mi elması geçecek ? :fool:

Tamam tamam Mingo :alkis:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 38)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık