Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Bilgisayar Tavsiyesi (Genel Başlık)

Oyun oynayacak adam laptop almasın be abi film, dizi, forum vs pc başında oyun hariç yapabileceğiniz herşeyi minibooklarla da yaparsınız lan laptopa verilen paraya yazık bence
Kesinlikle öyle ama Üni'de okuyanlar için laptop şart gibi bir şey.Masaüstünü şehirden şehire taşımak işkence olur.:D
 
Oyun oynayacak adam laptop almasın be abi film, dizi, forum vs pc başında oyun hariç yapabileceğiniz herşeyi minibooklarla da yaparsınız lan laptopa verilen paraya yazık bence
Zorunluluktan yapmasak oyun oynayan adam gibip laptop almaz zaten :).Ben masaüstüne oturunca mutluluktan ağlıyorum ki ek klavyesiyle falan pc masaüstü gibi oluyor bazen.Bi memleket bi okul ve ev hayatının kalıcılığının olmaması mecburen notebook kullanmak zorunda kalıyoruz.Yoksa açıcaksın masaüstü pcyi vurucan kırbacı.

Konuyla alakalı daha önce yazmıştım ama Asus öneririm.
Pc Tamiri 2 gün sürdü.Pazartesi verdim Cuma elimdeydi.
Pcnin içini açmayı düşündüğümü yazmıştım email olarak,ertesi gün arayıp yapmayın bize yollayın garanti dışı kalmasın dediler.Şıklık ve performansına değinmiyorum bile.
 

hunterrun

Merhaba arkadaşlar , Yeni bir laptop arayışındayım . Sony vaio kullanıyordum fakat 5 yıl geçti ve zamanı doldu :) . Aradığım özellikler i7 işlemci olması ekran kartı 2 gb ve harddiski 1tb civarında olmasıdır yada buna yakın . Kullanılacak programlar ise autocad solid ansys spaceclaim xsteel gibi çizim programların yanında bilinen oyunları orta seviye kalitesi dahi olsa oynayabilmektir. fiyat aralığım ise 2000 tl (-300 , +300) olabilmektedir . Kampanyaları takip ediyorum birde size sorayım dedim tavsiyeleriniz bekliyorum..
 
Monster kullanmaya baslayalı 1 yıl oldu üründe herhangi bir sorun yasamadım. Performans/para bakımından piyasada olan Gamebook ların hiç biri Monsterı geçemez. Fan olayısıyla biraz ses çıkarmasından başka bir şikayetim olmadı.
Teknik servisleri sorun denmiş ama sanmıyorum. Kullanıcı hatasını kabul etmeyen yığınla adam var. Kullanımından kaynaklanan hatayı kendisinde aramaz . Servisleri karalar . Yada kazara pcnin basına bir şey gelir . Bunu ali cengiz oyunlarıyla servislere yamamaya çalışır
Bunun altında şu sebeb yatar. Okadar Para verdim her hatayı siz üstleneceksiniz diye düşünür. Parayı verip pcyi değil sanki Bütün monsteri almış gibi davranmanın ne alemi var.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık