Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

İyi de 15 sene yayında kalmış bir seriye en azından toparlaması için 1 sene ver ki vermek istediklerini gösterebilsin. Ayrıca Naruto'nun şimdi yaptığı gibi yapıp animede açıklamadığı yerleri de gösterebilir. Naruto'nun son bölümlerini merakla izlemiştim ve baya beğenmiştim. Bleach de efsane olur böyle olursa. Zaten Kubo animeye baya değer veriyor. İnşallah bötle yapar. Muhtemelen de sonunda hem film hem de anime haberi verecekler.
Şahsen ben olsam devam ettirirdim ya da süreci editörüyle birlikte planlatırdım. Muhtemelen dediğin gibi olacaktır.
Hatırlayamıyorsa nasıl bir sürü boş şey gösterdi diyebiliyor? Demek ki aklında belli yerler var ki böyle diyor. Ya da sadece resimlere bakıp geçtiği için çoğu yer boş geliyor. Ha bu kişinin kendinin bu mangayı okuma şeklidir bir şey diyemem. Mesela bende OP'un 2-3 önceki bölümünde ne olduğunu hatırlamam.
Kemdim adına konuşayım. Hatırlamaya değer görmüyorsam, seriden beklentim kalmamışsa aklımdaki yerler de hafızamda kalmaz. İşte ben de OP'un 20-30 bölüm öncesini de hatırlarım. 200-300 bölümü de. :(
 

Yami

Beyler konu gösterip göstermemesi değil. " Bir şey sonu kadar iyidir " meselesi.
Bunca yılı böyle bir son için takip etmedim.
 
Sonda çıkan reiatsu
İchigo ya da Ishida'nın olabileceği gibi, Bach son şakasını da yapmış olabilir. Bach son şakasını yapıyorsa herkesin bankaisi cartı curtu gösterilebilir. Ama muhtemelen gereksiz heyecandır yine de belli olmaz.
Bölüm adı mükemmel son ama bir bölüm daha çıkıyor, belki de awesome ending falan olacaktır, iki anlamlı bitiş. Ya da doğrudan kötü son gibi bir şey de olabilir. Bilemedim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık