Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 835 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabii ki olacaktır. Misal korkuyu ele alalım. Bm, Luffy'den korkarsa emme işlemi tersine işler mi mesela? :oleyo:
Hani bizim bilim adamı ilk dövüştüğünde şov yapmıştı. Oksijeni mi ne almıştı ortamdan vs. Düşününce en efsane güç gibi. Hakiyle karşı konulması da imkansız. Bir daha bunu denemedi bile.

Doflamingo iplerle Luffy'yi tutmayı pek denemedi. Law kalp değiştirmeyi denemedi. Kalp sökmeyi denemedi.

Hani ya bir etkisizlik, ters etki durumu olacak senin dediğin gibi ya da Oda her zamanki gibi o gücü kullandırmayacak bir şekilde. Klasik olarak hep yaptığı bu çünkü.
 
Bu kadın iyi istihbarat toplar. Ruh yemeyide seviyodur. Luffyi görünce ağzı sulanır. Bu kadar akraba istemesinin ardında yine meyve gücüyle ilgili bişey olabilir. Kan bağıyla ilgili. Luffy ekibi hala aynı mazlum toplama ekibi:)
 
Şaşırdık mı ? Hayır.

Belliydi zaten bu tarz bir yeteneği çıkacağı. Meyvenin zayıf noktası büyük ihtimal korku. Korkmadığın sürece ruhunu teslim alamıyor olabilir. Moscato ölürken arkadaki eleman sakın korkma yoksa yaşam süreni siler gibisinden birşey diyor. Morianın meyvesinin zayıf noktası tuz'du. Big Mom'ın şekerli şeyleri sevmesi düşündürmüyor değil aslında. Bir önceki sayfalarda bir arkadaş söylemiş kral hakisinin Big Mom üzerinde kilit rol oynayacağı hakkında. Mantıklı aslında sağlam bir iraden varsa bu yeteneğin üstesinden gelebilirsin. Luffy'de iradeden bol ne var.

Moscato'nun yaşam süresini sildi büyük ihtimal. Buradan bir çok ihtimal öne çıkıyor.
Big Mom ruhu silebiliyor , ruhu direkt olarak canlı ya da cansız varlıklara nakledebiliyor. Ve naklettiği canlılar bu ruhların özelliklerini benimsiyorlar.
Big Mom bu ruhları kendisine nakledebiliyor ve zamanında D.'lerden birisinin ruhunu çalıp kendisine naklettiği için yeme bozukluğu boy göstermiş olabilir. Garp'ıda buraya bağlayabilir belki. Luffy Big Mom'u indirecek yediği , sildiği tüm ruhlar tekrar sahiplerine dönecek. Big Mom'un hastalığı iyileşecek ve Luffy'nin müttefiği olacak. :good:
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık