Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[İnceleme] Marshall D. Teach - Blackbeard (Karasakal)

Görmüştüm bunu. Dediğin gibi dramatik bir hikayesi çıkabilir. Oda genelde Luffy'nin rakipleri için bu yöntemi kullanmıyor ama Teach'in farklı bir havası var. Luffy gibi sürekli ilerleme kaydetmeye çalışıyor ve bu benim çok hoşuma gidiyor. Bana göre harika bir final rakibi. Mock Town'da yaptığı konuşma da çok başarılıydı.
Aynen, mock down'daki konuşması ibretlik. One Piece animesinin nutuk'u veya İstiklâl marşı gibi, bu konuşmanın böyle bir adamdan çıkması ayrı bir olay zaten:respect:

Ayrıca mock down'da luffy ve zoro'nun onlar dediği, teach'in tayfa arkadaşları. Orada teach'in gücünü hissediyorlar ve Burgess ile doc q'yu da görünce çakozladılar davayı;)
 
Öncelikle BB'nin sadece yami yami ve gura gura ile düşünülmesini nasıl desem tuhaf buluyorum (sanırım en uygun ifade bu). Sonuçta adamın "meyve avcılığı" yaptığı söylendi. Kim bilir kaç meyve vardır adamda. BB'nin yenilme işi ise bana göre h. haki. Tabi ki tam olarak neye yaradığını bilmiyoruz ama eğer meyve iptali gibi bir etkisi varsa (birkaç saniye bile olsa) o zaman her türlü BB'yi indirir Luffy.

Smoker'ın meyve teorisini okurken aklıma gelmişti ancak banlı olduğum için yazamamıştım. Şimdi girmişken oraya ek olarak (forumdan uzak kaldığım sürede bu konuşulduysa arkadaşlar kızmasın) kral hakisinin böyle bir etkisi olabileceğini düşünüyorum. O teoride yanlış hatırlamıyorsam yani yami bir polis görevi görüyordu. Kral hakisi de böyle bir durum olabilir. Teoride geçen antik krallıkta da krallar, üst düzeydekiler vs h. haki ile ters bir durumda (suikast, kötü niyetler için kullanım vs) kullanıcının meyvesini yami yami gibi iptal edebiliyordu belki de. Böyle bir etkisi varsa kötü niyetli bir kullanıcı üzerinde kullanıldığında kullanıcı yeteneğini kullanamaz ve kairoseki ile kelepçelenerek kontrol altına alınabilir. Adı da bu yüzden "kralın/fatihin hakisi" olabilir. Saçma gelebilir ama bana mantıklı geliyor. Eğer böyle bir etkisi varsa o zaman Luffy BB'yi daha rahat indirebilir. Gerçi yoksa yapacak bir şey yok, her türlü indirecek. Biraz uçtum kabul ama neden olmasın?
 
Videoda 2. ve 3. sahnelerde farklı bir kişi seslendiriyor sanırım. Daha sonra tekrar Akio Ōtsuka'nın seslendirmesi iyi olmuş. Adam karakteri yaşıyor resmen.

Aokiji ve Teach arasındaki bağlantı da ayrı bir merak konusu.
 
O karanlık perdesi tamam ama Kurouzu için durum farklı gibi, "benim karanlık çekimim şeytan meyvesi kullanıcılarının vücutlarını da çekebilir", şeytan meyvesi kullanıcısı olarak özellikle belirtmesi şüpheli,

http://www.turkcraft.com/One_Piece/441/9

http://www.mangastream.to/one-piece-chapter-441-page-9.html
Geçende , şeytan meyvesinin ruhlarını çekme gücü var dediğimde bana dalmıştınız.
Yavaş yavaş sözlerime geliyorsunuz :/
 
Neden fark yapsın ben onu anlamadım şimdi, Kurouzu ile normal meyve kullanmayan birisini çekemez mi diyorsunuz ?
 
Yami yami no mi'nin özelliklerinden birisi başta 2 kat daha fazla acıya neden olup sonradan acıyı yok etmesi olabilir mi? Nedense bu adamın yarım saat yerde kıvranıp sonra bir anda ayağa kalkıp hiçbir şey olmamış gibi davranması bana garip geliyo.
 
Yami yami no mi'nin özelliklerinden birisi başta 2 kat daha fazla acıya neden olup sonradan acıyı yok etmesi olabilir mi? Nedense bu adamın yarım saat yerde kıvranıp sonra bir anda ayağa kalkıp hiçbir şey olmamış gibi davranması bana garip geliyo.
Alev mızraklarını karanlık ile emdi. Söylediğine göre herşeyi emebiliyor. Vücuda giren bir kılıcı niye karanlıkla yutamasın ??
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık