Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 834: Hayalim

Bölümü nasıl buldunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    118
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onu bunu geçelimde herkes bir yonkou düşürmek niyetinde bunun için güçlerini birleştiriyorlar yetmediği yerde law'ın yaptığı gibi bizim salakları kulanıyorlar bege de aynısını planlıyor sanki.
herkes luffy'nin neleler yapacağının farkında.
tayfaya kimin geleceği çokta önemli değil saonunda luffy tüm supernovaları ardına alıp bb ile şavaşacak
nede olsa luffy bile
one piece evreninin en güçlü adamı olan kara sakala tek başına mücadele edemez.
Karasakal Luffy'nin özellikle bire bir rakibi olarak çizilmiş biri bence. Hani tam olmasa da zıttı özellikleri taşıyor. Bu zıtlık yemek siparişlerinde bile ortaya konmuş. İsterseler Kaido BigMom'a 30 kişi dalsınlar. Ama Teach dövüşü bire bir olmak zorunda.:D
 
Bölümle ilgili diyilecek çok fazla birşey yok, Bage nin çoçuğu bayağı iyi ama :D . Yanlız Sanji nin bunca zaman üstüne gidilmesi ve uzun bir süre çizilmemesinden mütevellit, Sanjinin çıktığı her bölüme çok iyi verecem. Zoro fanları bunu çok yapardı sıra bizde, bu seferde siz bekleyin Zoro morimosunu :ehe: Lola nın vakti zamanında ve Mom nın yerini gösteren yaşam kartı acaba ne zaman Luffy'nin işine yarıyacaktır. Son birşey bu kadın nasıl bir yonkou anlıyamadım gitti, diğer 3 aşikar.
 
Bu arada bu bölüm benim teori kanıtlandı Big MOM kötü bir kadın değil deli :D [ gerçi geçen bölüm Sanji'nin babada kanıtladı dene bilirdi ]

Hayalim gerçek olması için ailemi devleştip aynı masada göz göze otur ne diyon Maynak :D Boyun ne önemi var önemli olan işlevi Luffy öğretecek bunu :hhh:
 
Ceaser e acıdım resmen biri kurtarsın şunu ya :D Bege nin çocuğu olay ya ... Pekoms a bir şey olmaz kaplumbağa kadar sert değil mi vücudu ama düşme kısmına bir şey diyemem. Sanji ellerini kullanacak bence bu işin içinden sadece tekmelerle çikamayacak. Son sayfa olaydı ya :D
 

Yami

Ben Doflamingoyu özledim lan :(
Adam çıtayı bayağı yükseltti aforizmalarıyla felan hof..
 
Orman olayı Luffy' nin tecrübesizliğini gösteriyor. Yeni dünyada bir çok kişi bu durumlara karşı yenilip yok oluyor. Luffy'ler bu tür şeylerle sınanmaya devam ediyor.
Hem biliyoruz Luffy malın önde gideni, bu yüzden hızlıca olayı çözmesi zor.

Ayrıca H. Haki herşeye çözüm değil. Haki olayında Oda daha bazı şeyleri tam oturtamadı. Yoksa K.haki sorunu çözerdi.


Hayaller ve gerçekler işte. Big-mom'ı farklı bekliyordum ama bu şekilde itici ve ilgi çekici olmayan bir karakter çıktı. Bu yüzden hakkında çok da birşey merak etmiyorum. Bölüm yorumlarına bakınca çoğu kişi de benim gibi düşünüyor.
Şuanda Sanji'nin aile daha ilgi çekici Mom'dan :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık