Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma


Şurda gördüğümüz kadarı işte. Şu kadar kişinin dar bir alanda bulunduğu bir alanda Luffy savaşıyorken bu adamlar çok önemsizdi. İyi hatırlıyorum o günleri hacı. Bir anda değerli ve çok güçlü oldular.

@RedTeroR

Uyanış modunu sen görüyorsun. Düşüncesiyle hareket ediyor gibi gözük müyor mu şu ipler?

Tek sayfaya bakarak yorum mu yapıyorsun şimdi.Adam orada ne diyor Usopp ve diğerlerinin peşinden koşan ödül avcıları onlar.Bütün ada Dofun açıklamadan sonra koşuyordu zaten peşlerinden.Hatta zoro söyleniyordu o kadar az adama niye laf etsin.Yani o sayfadaki görüntünün değil açıklamanın önemi var.Az buz bir sayıda değiller.Sayfadaki gibi 10 tane olsa Doflamingo niye zaman kaybettiriyorlar diye aşağılasın.Hemen halleder yoluna bakar öyle bir durumda.
 
Oda dövüşlerin final sahnelerini epic yapacam diye oldu bittiye getiriyor dövüşlerin geneline baktığımızda sıvama gibi geliyor bana.Ayrıca dövüş sahneleri çizmekten çekindiği çok açık.Hikaye ortaya çıkarmadaki yeteneğiyle eş değil dövüşleri yansıtması.
 
Gücü yetmeyeni sırtlayıp götürdüler Hasan :D biz farklı şeylere mi bakıyoruz :hhh:
Ben olayın nedenini irdelerim. Luffy'nin o duruma düşme sebebi bellidir.

@Millennium Wizard

Yahu Emre kaç kişi olabilir orda? İsterse 100 kişi olsun. Adamın bir darbesi ile bir kenara kıvranıyorlar. Ki uyanış modunda. İplerin büyüklüğünü sen görüyorsun.:S Doflamingo iyi bir durumda olsa aralarından sıyrılıp giderdi. G5 askerlerine yaptığı gibi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık