Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Meyvesinin yardımıyla daha fazla haki kullanabilmesine fırsat tanıyan bir teknik elde etmiş.G4'de haki ön plana çıktığı kadar hız ve saf güçte öne çıkıyor.

Nami duygusal biri olduğundan gerçekleri görmekten uzak,kale alamayacağım.
Meyvesinin yardımıyla nasıl daha fazla haki kullanabiliyormuş, ben anlamadım orayı :S
 
Luffy gear kullanmadan daha zayıf değil mi? Meyvesi baya güç artışı yaşatıyor, Meyvesiz olsa Garp gibi olurdu bak o zaman b. haki de falan azman olurdu.
@Hakili Yumruk
İlla ki yaşatıyor. İki yıl öncesinde tekniklerine yansıdı. Lastik olması tekniklerine etki ediyor. Ama bir yere kadar. g2 ve g3 mesela iki yıl öncesine göre şu an daha güçlü. Bu nasıl oldu sence? Yine g42'te de mesela şu an olduğundan daha güçlü Kong vurması için hakisi farkedecek. Lastik sayesinde o tekniği yapabiliyor. Ama gücünü artıran katlayan şey haki olacak. Lastik o fiziksel alt yapıyı sunuyor tekniği yapabilmesi için.
 
Son düzenleme:
Normal hali daha fazla haki kullanmasına fırsat verse niye G4 açsın ki zaten.Law'ın söylediği laftan bunu anladım.
Meyvesinin esnekliğine haki sayesinde sertlik de katıyor işte :S Teknik hakisiz işlevsel değil. Haki ile dersini sertleştirmese bu kadar güç elde edemez...

Law'ın söylediği durmaksızın vücudunun büyük oranında haki kullanmasıdır bence. Mesela 1-2 vuruş yapmak için haki yüklemek veya savunma için yüklemek ile sürekli haki yüklemek ve vücudunun büyük bölümünü kaplamak daha hızlı tüketiyor olabilir.
 
Son düzenleme:
Canavar Üçlü değişmediğine göre, tayfada Haki kullanıcıları Luffy-Zoro-Sanji olduğuna göre, bu üçlü arasında sadece Luffy'nin Haki tabanlı bir eğitim aldığını, ve bu üçlü arasında Luffy'nin kaptan olduğunu ve yine bu üçlü arasında sadece Luffy'nin Haoshoku kullandığını hesaba katarsak evet, Luffy'nin bu klasmanın dışında tutulması gerekiyor.
Zaten bu yüzden e. oda jinbei tayfaya katıyo luffy'yi ayrı bir klasamana
koyucak luffy harici tirio luffy de bu tirio nun lideri olarak yeni
bir seviyeye gelecek aynı kaido nun canavar Üçlüsü gibi.
 
@Hakili Yumruk
İlla ki yaşatıyor. İki yıl öncesinde tekniklerine yansıdı. Lastik olması tekniklerine etki ediyor. Ama bir yere kadar. g2 ve g3 mesela iki yıl öncesine göre şu an daha güçlü. Bu nasıl oldu sence? Yine g42'te de mesela şu an olduğundan daha güçlü Kong vurması için hakisi farkedecek. Lastik sayesinde o tekniği yapabiliyor. Ama gücünü artıran katlayan şey haki olacak. Lastik o fiziksel alt yapıpı sunuyor tekniği yapabilmesi için.
La Luffy'nin meyvesinin hiç mi avantajı yok yapma etme. Meyvesi sayesinde teknik yapıp gücü katlanıyor işte. Zoan adam nasıl fiziksel güç artışı yaşıyorsa aşağı yukarı aynı hesap. Luffy belki b. hakisi 70 iken 80 lik adamı yener. Yılan kardeşlerde haki vardı da ne oldu, saf güçlü kırdı geçti. Güç önemli bu seride Luffy için her şey haki değil, öyle olsa meyvesiz olurdu.

Teach karşısında görürüz hakisini, o zamana kadar da çok fazla gelişme gösterecektir. Wb'ye bakalım deprem+ fiziksel güç + haki var. Bu adama (sana göre) denk olan Garp fiziksel güç + hakisi ile var. Demek ki ya hakisi ya da fiziksel gücü fazla Garp'ın. Luffy meyveli olduğu için en güçlü haki onda olmak zorunda değil. Meyvesi Luffy'ye *? kadar güç artışı sağlıyor. Meyveden ayırmaya gerek yok ama hakisi en iyi olmak zorunda değil. H. hakide en iyi olacaktır zaten ama b. haki ve k. hakide zirve olmaz.
 
@Alpamis

Zaten ben de şu an da fiziksel kuvvet+hakisinin gücünü arttırdığını söyledim.Sen "Meyvesi gücünü katlamıyor." yazınca ortaya farklı anlam çıkıyor.Onun için açıklama yaptım.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık