Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Komik Yabancı Çizgi Dizi

  • Konbuyu başlatan Unknown
  • Başlangıç tarihi

En Komik Yabancı Çizgi Dizi


  • Kullanılan toplam oy
    36
CN nin yeni serilerinden pek hoşlandığım söylenemez. Gumball, Adventure Time, Regular falan bana mizahları gerçekten de aşırı zorlama geliyor.

JB nin tabi her zaman ayrı bir yeri vardır ama bir South Park veya FG değil. Cinselliği geçtim içkiye bile rastlaman zor.
O saydıkların benim de ilgimi çekmiyor pek, ama Regular Show başka. Zaten Cn serileri içinde beğendiğim tek o var. Kafaları çok uçuk, öyle böyle değil. :D
 
İzlemem tahminen birkaç bölümüne denk geldim pek katlanabildiğim söylenemez. :(
İzle diye demiyom zaten. Birkaç bölümüne katlanamadıysan gerisine de katlanamazsın. Biraz içine girmek gerekiyor onla eğlenebilmek için sanırım. Girdin mi de her gevşekliklerine gülüyorsun. :D
 
Reguler show kötü değil la :T

CN nin yeni serilerinden pek hoşlandığım söylenemez. Gumball, Adventure Time, Regular falan bana mizahları gerçekten de aşırı zorlama geliyor.

JB nin tabi her zaman ayrı bir yeri vardır ama bir South Park veya FG değil. Cinselliği geçtim içkiye bile rastlaman zor.
Gumball'daki aksiyon fena olmuyor.
 
Gerçi sadece South Park ve The Simpsons'a baktım. Ama South Park tam mizah anlayışlarıyla vs tam benim kafadan benim sevebileceğim bir çizgi dizi. Politik göndermeler, aşırıya kaçan absürtlük vs. Tek olumsuz yanı bazen mide bulandırıcı tiplemeler yapabiliyorlar. Mesela eşcinselin anüsünden fare sokmaları, sonra bölüm boyunca yan tema olarak farenin La Fontaine masalı tadındaki kaçış hikayesini izlememiz falan. Birde Simpsonsdaki Homer Simpsons'da olduğu gibi ana karakterler arasından Cartman hariç varoluşuyla bile güldüren biri yok. Stan ve Kyle gayet düz karakterler. Ama South Park'ın asıl olayı olaylarda. Defalarca şaşırtabiliyor ve ters köşe yapabiliyor. Üstelik verdikleri sosyal mesajlarda süper. Üstelik bunlar artık her yerde duymaktan sıkıldığımız ilkokul 3. Sınıf ders kitabı öğütleri tadında gelen, ırkçılık kötü bir şeydir, savaş kötüdür akadaşlar tadında şeyler değil. Genelde gene bhnlar üzerinden gidiyor ama bunların ilk bakışta görülmeyen yanlarını, perde arkasını falan gösteriyor. Gene bu değerler hayata geçirilmeye çalışılırken yapılan yanlışları adamakıllı eleştiriyor. MR. Garrison'un gey olduğu için kendini okuldan attırıp dava açarak para kazanmaya çalıştığı bölüm (sonu müthişti o bölümün aksjssk) bunun en iyi örneklerinden biri. Ayrıca hayal gücünde, absürtlükte ve sınırları aşmada(sınırları aşmadan kastım dini eleştiriler falan değil, mesela kasaba halkının çocukları yabancıdan korumak için kasabada yaşayan Çinliye Çin Seddi yaptırmaları, ancak Moğolların her seferinde gelip Seddi yıkmaları) bir numara. Yani kısaca sınırsız hayal gücü, komedi, ters köşe ve hepsinden önemlisi güldürürken düşündürmek. South park benim için bunlardan ibaret.
 
Bu bölüm ve sahnede iyidir.

@Gutts
Family Guy a bakmadıysan izlemeni tavsiye ederim bak.
Bakarım ama neden Bilmiyorum Family Guy bana hep itici geldi. Şimdiye kadar tek bölüm bile izlemedim nedenini Bilmiyorum. Belkide Shameless tipi aileler üzerinden yapılan kara mizah pek hoşuma gitmediği içindir :/. Family Guy sanki böyle gibi.

Birde bir karakterin tavukla kavga etmesini örnek verdiniz ama böyle bir şey South Parktaki sıradan bir olay :T
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık