Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Toriko (Manga)

Starjun Toriko ikiz değil mi yahu :) Midora olmaz zaten.


Midora bu 3 kk yı hiç zorlanmadan paketlermiş şu durumda. Hayal kırıklığı oldu bende
3KK Coconun zehir klonu çıkacak muhtemelen. Bir sonraki bölüme netleşir. Ama gerćekten öldülerse o zaman centerı bekleyecez mecbur. :D

Midora şu an en güçlü zaten ya, normalde de alır hepsini. :D Acacia dısında onla kapışabilecek insan yok bence yaşayan. :D

Starjunu bu bolumde Frohzeye benzettim annesi cikarsa sasirmam.
Yabancı forumlarda ana baba için ya Acacia Frohze ya da Midora Frohze diyorlar. Ama bence her ikisi de değil. Aradan 500 yıl geçmiş yahu. Acaciadan olma ihtimalleri yok bu yüzden. Frohze desek yine aynı. Ve Frohzede hayvani food luck var Starjunda ise 1 gr yok. O yüzden o da değil bence. Acacia frohze diyenler Frohzenin ikizler 500 yil önce arka yola koymuş olabileceģini ileri süruyor. Ama bunda tutmaz zira arka yolda zaman ćok hızlı akıyor. He geriye doğru akan bir boyuta koyabilirlerse ancak o zaman olabilir onun da örneğini görmedik. Diģer aćıdan Starjun Midoraya çok benziyor. Saçları ve yüz hatları dahil ve Midorada doğuştan gurme hücresi var ikizlerde de var. Babadan oğula gećmiş olabilir yani.
 
O teori çoktandır var ama tutacağımı sanmam ama bir ihtimal belki olabilir. Saç yeterli değil. Ama saç dersek Toriko'nun gerçekte saçların siyah olduğunu da hesaba katarsak Toriko Midora'yı baya andırıyor. Star zaten direkt benziyor. Babaları olması olası ama anası kim. Midora'nın Frohze-chan dışında birine bakacağımı sanmam. Ama o da oğlu olarak görüyor Midora'yı desek yeridir. Oradan yatar yatarsa. Zor teori.

Üçünün saç ve duruşlar benziyor:p

 
@Reiper

Dediğin gibi zehir klondur onlar yoksa bu kadar siklet farkı olmamalı.Gerçi Toriko'nun diğerlerinden farkı olduğu bu bölüm yine vurgulandı. Toriko'nun Neo'ya kafa tutması çok hoşuma gitti ama böyle korkusuz gözü pek karakterleri severim. Daha bi de asıl şeytanı piyasaya çıkmadı bu adamın.
 
Ootake kurbağaya yeterince yaklaşınca başlangıç yeri burası dedikten sonra bi şey gördü ve şaşırdı. Bence gördüğü şey kurbağanın zaten pişiriliyor olduğuydu. Komatsu işini içerden hallediyor gibi geliyor bana. Yiyecek şansı aşırı yüksek olduğu için kurbağa direk bunu yuttu.

Ootake ve bunların bi arkadaşı daha vardı teppei ile beraber olan, altın zımbırtılarıyla gelecek ve o üçü beraber pişirecek heralde kurbağayı..

Toriko da aimaru nun getireceği merkezi yiyince 3. Canavarı piyasaya çıkar diye tahmin ediyorum.
 
3. Göz? Big Mom'un oğlu? :D

Aka... 2. şeytanı olduğunu fark etmedi mi? Sen kimsin diye tepki veriyor. Hepsi fark ederken onun fark etmemesi biraz garip oluyor.


Edit: Toriko'nun günceli de perşembe günleri mi geliyor?
 
Nitro Toriko'ya "Banbina ile bile eşleşemezken burada hiçbir şansın yok" gibisinden konuştu.

8 kralın en güçlü olması yalan olacak gibi ya da nitrolar 8 kralın gücünü küçümsüyorlar. Farkında değiller canavar olduklarının. Gerçi krallar gelmekte oraya doğru. Görebiliriz yakında kimin ne kadar güçlü olduğunu.

Toriko'nun günceli de perşembe günleri mi geliyor?
Her perşembe gecikmeden çıkar ara yoksa.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık