Harbi ha onlar nerede yatıyorlar herhaldeO değil de Joa bizim 3 KKyı paketlemiş sanırım bölümde göremedim.
Bu arada not edin Triko'nun ve Starın babası Akacia annesi Frose yanılmıyorsam Frose hamileydi değil mi ?
Harbi ha onlar nerede yatıyorlar herhaldeO değil de Joa bizim 3 KKyı paketlemiş sanırım bölümde göremedim.
Frohze hamile falan değildi la nerden çıktı o. Toriko ve Starjun Acaciadan olamaz ya aradan 500 yıl geçmiş. Bu bölüm Starjun Joaya benim babam kim biliyon mu diyor. Midora olabilir bence. Joanın tanıdığı kaç kişi var ki zatenHarbi ha onlar nerede yatıyorlar herhalde
Bu arada not edin Triko'nun ve Starın babası Akacia annesi Frose yanılmıyorsam Frose hamileydi değil mi ?
Bilmiyorum aklımda öyle kalmış ama harbi diyor Sen benim bubamın Qim olduğunu biliyon mu diye [ gelecek bölüm der ben bilmiyorum biliyorsan süle diye ]Frohze hamile falan değildi la nerden çıktı o. Toriko ve Starjun Acaciadan olamaz ya aradan 500 yıl geçmiş. Bu bölüm Starjun Joaya benim babam kim biliyon mu diyor. Midora olabilir bence. Joanın tanıdığı kaç kişi var ki zaten
Acacia Goddan bayağı hasar aldı. MN Godın çok güclü olduğunu söylüyor ve tam yardıma koşarken Toriko durduruyor. Gelecek bölüm Star veya Ootakeden devam etmezse Krallar gelir artık. Neo Godı yenemecek gibi duruyorBilmiyorum aklımda öyle kalmış ama harbi diyor Sen benim bubamın Qim olduğunu biliyon mu diye [ gelecek bölüm der ben bilmiyorum biliyorsan süle diye ]
Şaka maka bizimkiler yerde istermisin Akacia kazansın
bakarsın krallar woltran oluşturup yenerlerAcacia Goddan bayağı hasar aldı. MN Godın çok güclü olduğunu söylüyor ve tam yardıma koşarken Toriko durduruyor. Gelecek bölüm Star veya Ootakeden devam etmezse Krallar gelir artık. Neo Godı yenemecek gibi duruyor
1 saate yakın dövüştük diyor arka yolda. 1 vs 3 atmış hem de 1 saat. Bayağı güçlü Joa aslında. Tabi işin food luck yönü de ondan yana olunca normal kazanması.Abi 3 kralın iştahlar o kadar konuştu bu kadar kolay düşmeleri yakışmadı.
Starjun Toriko ikiz değil mi yahu Midora olmaz zaten.Frohze hamile falan değildi la nerden çıktı o. Toriko ve Starjun Acaciadan olamaz ya aradan 500 yıl geçmiş. Bu bölüm Starjun Joaya benim babam kim biliyon mu diyor. Midora olabilir bence. Joanın tanıdığı kaç kişi var ki zaten
Midora bu 3 kk yı hiç zorlanmadan paketlermiş şu durumda. Hayal kırıklığı oldu bende1 saate yakın dövüştük diyor arka yolda. 1 vs 3 atmış hem de 1 saat. Bayağı güçlü Joa aslında. Tabi işin food luck yönü de ondan yana olunca normal kazanması.