Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Hunter x Hunter

Yami

Feitan da o dandik kimera da baya baya ter doktuydu zorlamıştı kendini. Hiso feitan güzel vs olur ben Nobunaga'yi da baya sağlam buluyorum ya nedense ismindenmidir nedir?
Dandik değildi . Belli bir karınca grubunun lideriydi. Ayrıca Nen yeteneklerini çözmüştü. Kullanımını yani.
Kendisi zaten ait olduğu koloninin kraliçesiydi ve Meruem , Kraliyet korumasından sonra en güçlü karınca olduğu bir yerde geçiyordu.
Wikiye bakabilirsin. Gayet sağlam kadın. Yabana atma öyle.
 

Yami

Örümcükler güçlüydü hani hep öyle deniyordu.Direnememişler bile hiç şaşırtıcı.Silva bir tane örümceği indirdim ama canımdan bezdim diyordu.Hisoka nasıl bu kadar kolay indirdi nen yeteneklerini mi ödünç verdiler yoksa ?
Örümceklerin kas bakımından en güçlüsüde çok aciz biçimde gitti. Hiç candan bezdirmedi.
Hisokanın olayı dahada basite kaçtı haklısın. Bence örümcekleri iyi yansıtamıyor.Herhangi bir karakter gibi ölüyorlar.
Yani bir AKatsuki teması bekliyorum. Öldürmek için özel bir takım şeyler veya denemeler lazım.
Çok basite kaçıyor Örümcekler... Bu konuda çok eksik var.
 

Yami

O listeye İllumiyide ekleyin beyler. Kardeşi var Örümceklerde, Zoldycklerde aile dokundun mu katliam var. Töreleri bu :D
 
Zoldyck vs. Chrollo dövüşünü izledim tekrardan. Şu çok net bir biçimde belli; Chrollo'yu bu kadar güçlü yapan şey aslında zayıf yönlerini herkesten daha iyi biliyor ve buna göre doğru önlemleri alıyor oluşu.
 
Avlama olayı benim hoşuma gitti aslında. Belki güzel vs ler görebiliriz bu sayede. Hepsini de Kurapika almasın bir zahmet.
 
Chrollo'nun gücünü düşürmekten ziyade etrafını temizlemeye çalışacak bana göre Hisoka. Takıma üyeyken bile fırsatını bulup bir türlü yalnız bırakamamıştı onu. Adamla dövüşemediğinden de sapıtıp binbir çeşit dezavantajının olduğu bir dövüşe girmek zorunda kaldı. Şimdi ki durumda hem birer birer etrafındakileri ayıklayıp hem de tahrik ederek daha dengeli bir dövüşün peşine düştü. Ölümden sonra akıllanma meselesi de bu şekilde olsa gerek. Chrollo gibi dövüşürken adil olma gereği duymayan birine karşı birazda adice bir tutum sergileyecek anlaşılan.
Bir de gözden kaçırmış olabilirim ama yaptıkları dövüşte Hisoka hiç sivil öldürmedi sanırım. Her ne kadar kötü bir karakter olsa da fazlaca egosundan dolayı biraz etik dövüşmeye çalışıyor gibi geldi bana.
 
Chrollo nun çaldığı yeteneği kullanmaya devam etmesi için yeteneğini çaldığı kullanıcının hayatta olma zorunluluğuna nerede bahsediliyor? Millet burda tartışıyor ama brn aylamışım yine bi yerleri.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 8, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık