Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 827: Totland

Bölüm Nasıldı?

  • Çok iyi

    Kullanılan: 62 38.3%
  • İyi

    Kullanılan: 67 41.4%
  • Orta

    Kullanılan: 19 11.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 4 2.5%
  • Çok kötü

    Kullanılan: 10 6.2%

  • Kullanılan toplam oy
    162
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kür Şad

Manga iyice gerek çizimler olsun gerek kurgu olsun 7-13 arası yaş kitlesine hitap etmeye başladı.
 
Zaten Big Mom'un inme ihtimalini ben hep çok düşük olarak gördüm. Hatta bunla ilgili konu açıp epey uzun bir yazı yazmıştım. Şu anda BM'yi tokatlamak için sebep görünmüyor. Kadını tahtından indirirsek ''Şurdan geçiyordum, uğramışken bari bir de yonkou indireyim.'' tarzı bir şey olacak.

Luffy kendisine yemek verdi diye Rebecca için Doff'a dalan adam. Şimdi bu adama BM'nin kızı yemek verdi,
yakasını kurtardı. Gitgide indirme ihtimalimiz azalıyor.
De...
Merak ettiğim Sanji'den güçlü kimi bekliyon? Pedro mu, Jinbei mi, Pekoms mu, Bege mi?
Adam tayfadaki en güçlü 3 adamdan biri. Ark Sanji'nin arkı. Adam parlayacak işte bu ark. Jinbei'nin Sanji'den daha güçlü olarak tayfaya katılacağını beklemiyosundur herhalde. 20 yıl yatırım yaptığı adamın yerine başkasını koymaz bu mangaka artık. En güçlü üçlü tayfada hiç değişmez bu vakitten sonra.
Saka maka 20 yilda gelisimleri bu ku ya ? Dusununce cidden hani 20 olmasada 16 de abi saka gibi cok yavas akmis dusundum de hele sanji hala bacakla ates , tekme falan yuh ya
 
Ne bekliyonuz la aşklı bir şey.

Big Mom Kyaaaa Garp-sama diye falan mı bağırsın :D :D
Kalsın eğer böyle bir şey olacaksa :S
Yaşlandılar diye aşktan vazgeçecek değiller ya.
Marco varsa güzel savaş olur ama şimdi :D Ama o Kaidoda gelcek yüksek ihtimal. Hani aklıma biride pek gelmiyor. Croco falan ne işi olur orda zaten olsa ne yapabilcek duruma var. E Lucci falan hadi bağlantılardan orda olsa niye Luffye yardım etsin durumu var. Hani eskilerden aklıma pek biri gelmiyor. Garp çıkabilir ama Garp gelsin özledik gavatı :D
Buggy ve Croco'yu bekliyorum. Croco belki sağlam birini alır. Onda da mangaka onu baya geliştirmişse.
Eski tipler pek iş yapmaz ama en azından biraz daha güçlenmiş olarak karşımıza çıkarlar ve belli bir seviye olan adamları döverler. Hem de tekrar onları görmek güzel olur.

Big Mom inecekse zaten Marco gibi güçlü adamların destek çıkması lazım. Sanji'nin abileri ve babası. Birkaç da yeni ve güçlü tiple tanışırız işte davetlilerden. Bu iş olur.

Weevil belki gelir. Annesi Luffy'nin düğünü basacağını akıl ederse belki gelebilirler.
 
Yazıldımı bilmiyorum ama Bigmon'ın yeteneği cansız herşeye hayat verme olailirmi?Ve can verdiği her nesne yeni doğdukları içib bigmom'a Ana diyordu belki ve Ana ne bu nesneler isterse onu yapar.Konuşam gemi,kapılar,son sayfaki yanında duran herşey böyle olmuş olabilirmi?Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen.
 
Muhtemelen farkedilmişdir ama bu detayı yeni fark ettim. Dudak falan benzerliğinden konuşuluyordu Bonney'in BM'nin kızı olabileceği ama gemiside çikolatadan yapılma BM'nin gemiyi andırıyor veya adasını. Bu da destekliyor bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık