Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Doflamingo gayet güçlü biri.
Bu zaten bu sitede hep olan şey ,arc bosu inene kadar amirallerle denk görülür sonra arc bitince göze batan her karakterden güçsüz görülür.Şu ana kadar Inu Neko , Jack daha kim görünse Doflamingo'dan güçlü denecek.

Ama E.oda Doflamingo üzerinde o kadar kafa yormuş ki karaktere verdiği önem apaçık ortada.
Resmen 150.bölümden beridir bu adamı Dressrosa gibi bir arcta baş düşman işleyeceğini göstermiş.Hatta editörü Dressrosa için E.oda'nın sayfalarca defter tuttuğunu söylemişti yanlış değilsem.
Eli 3 tarafa uzanan şu an görünen tek adam.Korsan-Devrimci Silahlar-Hükümet.

Kaldı ki kendisi 4 imparatordan sonra dünyanın en meşhur korsanlarındanmış bunu CC söyledi Law söyledi.

Sengoku ve Tsuru bile ki bu iki isim yıllardır Dof'un peşindeymiş , anca bu arc sonu gelip yenilmiş halini götürebildiler.
 
@gyjbsch
Zoro ve Mihawk muhabbeti;

Zoro=>Luffy
ve
Mihawk=Yonkou, Mihawk>Amiral

düşüncesinden dolayı.


Dof da çok abartıldı işte forumda. Arc sonu seviyesi anlaşıldı. Tayfası abartıldı seviyeleri anlaşıldı. İsyan ettiğin şey yanlış yani.

Luffy-Dof tartışmasıyla alakası yok ki bunun. Luffy fanlarının karşısında bu yüzden pek kimse yok.
Ne dedik yahu ben Dofy amiral dedim ve her hafta yeni bölüm ve boss Dofy olunca her hafta bunları konuştuk doğal olarak, ha sence etmez ama bu adam amirallerin yanından geçemeyecek kadar da değildir. Vista seviyesi yapmaya gerek yok. 1-2 tık kim yükseltilmiyor bu forumda, ve bir sürü teori+ kendimizce mangadan destekte var bunları söylemek için. Yorum farkı olabilir sonuçta değil mi?

Şimdi isim veriyorum ben ve @Alpamis çok tartıştık özellikle.
Ben ne kadar Dofy dediysem, Alpa'da o kadar Luffy dedi ve ben linç edildim yahu. Hani forum illallah etti benden, arada üzerime çok oynandı. Şimdi benim söylediklerim en az forumun %50 sini rahatsız ediyor ama buna karşılık Luffy sevmeyen yok ya da Dofy seven çok az var deyim. Yani kısaca Alpa hoş karşılanırken benim veya başkalarının üzerine rahatça gidilebiliyor. Alpa sen bana alınmazsın.:D

Ben ne diyorum amiral=Dofy hadi yanlış olsun yahu, çok mu ekstrem bir şey bu, üzerine bu kadar gidilecek kadar. Alpa ise Luffy'nin herkese şansı vardır diyor Kaido dahil, hadi buyurun. Şimdi biz amiral deyince ya da Luffy ile olan vsyi sorgulanınca hemen karşı tartışma başlıyor ve iki taraflı tartışıyoruz. Ama Luffy Kaido'ya karşı bile yürür deyince kimse vay efendim olmaz diye diretmiyor veya büyük ölçekli bir tartışma olmuyor. Sanji'nin sürekli göstermediği teknikleri üzerinden gidiliyor falan.

Bunun içini dök gibi oldu biraz ama idare edin. Ben tartışmaktan yanayım bu arada ama tüm suç en son hep bize yükleniyor ya ben oraya kızıyorum işte.
 

Mihawk

Karasakal Shanks'ı öldürür.

Mihawk'ı Shiryuu öldürür.

Yasopp'u diğer nişancı öldürür.

Yani Karasakal korsanları sağlam katliam yapar. Bayağı kanlı olacak son bölümler. Oda çekinmeden gösterir bunları. Kol, bacak, kafa...
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık