Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sakazuki vs. Sabo & Luffy

Kazanan taraf hangisi olur?

  • Akainu

    Kullanılan: 119 34.0%
  • Sabo+Luffy

    Kullanılan: 221 63.1%
  • Berabere

    Kullanılan: 3 0.9%
  • Kararsızım

    Kullanılan: 7 2.0%

  • Kullanılan toplam oy
    350

kör topal

Bak kardeş iyileşirken her zaman bu gösteriliyor, Marco suratındaki yarayı, deliği iyileştirdiği gösteriliyor. Sağ alt köşe.
http://www.mangastream.to/one-piece-chapter-554-page-3.html

Burada Marco hazırlıksız yakalanıyor, hem kan kusuyor, hem canı yanıyor, hem de acıdan inliyor.
http://www.mangastream.to/one-piece-chapter-568-page-10.html

Burada iyileştiğinden bahsediyorlar.
http://www.mangastream.to/one-piece-chapter-569-page-7.html

Burada ne gibi bir iyileşme sahnesi görüyorsun. Ben geriye seken Magma saldırısını görüyorum, ne Marco'nun canı yanıyor, ne kan akıyor, ne de iyileşme efekti var.
http://www.mangastream.to/one-piece-chapter-575-page-4.html

Fark bariz. Şayet Akainu, Haki olarak üstün olsaydı, Marco o saldırıyı geri püskürtemezdi, Garp'a karşı olduğu gibi geri fırlatılır ve hasar alırdı.
Tamam haklısın ne diyim. Marco'nun etrafını saran şeyleri görmüyorsan benim bir önerim göz doktoruna git yada animesini izle. Marco'nun her zaman canı yanıyor ama sonra o deliklerden bir iz kalıyor mu? Hayır çünkü iyileşme gücü devam ediyor. Üstüne üstlük benim hatırladığım kairoseki kelepçeliyken Kizaru ateş ediyor. Yani kairoseki kelepçeleri olmasa iyileşmesi devam ederdi.

http://www.mangastream.to/one-piece-chapter-575-page-4.html burada Marco'nun etrafını saran şey ne? Mavi alev tabiki ve o mavi alevlerin iyileşme özelliği var. Tabi Oda yalan söylemiyorsa başka.
 
G4 Luffy ile küçük de olsa bir şansları olabilir, onun dışında Sakazuki dinlene dinlene döver. Meyvesi çok sakat, haki konusundan ise emin değilim.
 

Roronoa Zoro

Yanlarına birde Shiryu'yu verin o zaman belki bir şansları olur.
 
Yenerler. Sabo+Luffy'nin herkese karşı şansı var. Akainuyu da yenerler. Zaten yakın zamanda ikisi de teke tekte yenecek durumda olacak.
 

MDL_Roronoa

Akainu yenilmeyecek adam değil. Sabo'nun meyvesinin olup olmamasının bir önemi yok ama meyvesi sayesinde daha iyi kaçışlar yapabilir. Akainu tank gibi adam. 2 Kıvrak cengave karşısında güle oynaya kazanamaz. Luffy de Sabo da uçabiliyorlar üstelik yani meyve uyandırıp yerleri magma ile kaplasa dahi bir şekilde saldırabilirler. Akainu güçte ve dayanıklılıkta muhtemelen ilk 3'te olan karakterlerden biridir şu anda seride ama ben bir şekilde kazanırlar diyorum.

la hiç değilse adamı suya atarlar :(
 
Haki seviyesi kazananı belirler.Magmayı tanklayacak kadar hakin varsa (mesela shanks) sansin var akainu karsisinda.Saglam akainuya g4 islerde ne kadar isler orasi onemli akainuyu iyice yormalari lazim g4 icin ki kolay is degil o.Tek magmalik isleri var gibi su an bana kalirsa.Magmadan kacabilirler pekala ama saglam bir darbe yedikleri an kazanan belli olur.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık