Terkediyor tabii, Jinbe'yi indirmeye hazırlanırken karşısında Marco'yu bulunca mekanı terkediyor Sakazuki. Ben iyi okuduğum için söylüyorum zaten, bence sen bir daha aç oku, ah diyip neye devam etmiş. Ortadan kayboldu bildiğin Sakazuki. Öbür bölüm yine Luffy'ye saldırmaya çalışıyor bu sefer Marco durduruyor. Teach ile ne alakası var konunun ? Teach'i konuya anlamsız bir şekilde dahil etmen zaten haksız olduğunu kanıtlıyor, Teach hiç hasar almıyor gibi bir ifade mi kullandıkta sen Teach'i konuya dahil ediyorsun ? Adamın meyvesi zaten hasar almasına ve ekstra acı almasına neden oluyor, ikisini kıyaslamak saçma.Acıdan ağlamak ve mekanı terketmek mi? Güzel sallıyorsun git tekrar oku bence. Sakazuki sadece ''ah'' diyor ve devam ediyor. Bu seride ağlama kralı Teach. Normal bir gomu gomu no pistol yiyor karnına yerde başını tutup kıvranıyor, ağlıyor. Aynı şekilde magellan tek attığında da yerde yarım saat ağladı. Babaa babaa diye WB karşısında ağladı. Ace onu yaktı gene yerde ağladı. Ben zaten Akainu'nun hakisi Garp'ın hakisine eşit demedim. Bence seride haki konusunda zirveler Garp ve Roger. Tabi Roger meyvesiz sadece haki kullanıyorsa.
Akainu'nun daha Marco'ya Haki'si yetmiyorken Sabo'ya nasıl yetecek ben bunu soruyorum, üstelik Luffy'de var. Akainu'ya Garp gibi muamele etmemek lazım, bu adamların Haki'leri öyle çok uçuk, özel bir seviyede değil, bu sebeple en güçlü şeytan meyvelerini kullanıyorlar zaten.