Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Ana karakter ballıymış yaa.Ne garip :S
Ana karaktere ballı demek boş birşey zaten adam seçilmiş kişi.Oda oluşturacağı evrenin kahramanı olarak seçmiş daha ne yapsın.Tabi bu tartışılacak bir şey değil.Luffy'nin hikayelerini okuyoruz sonuçta her an herşeyi yapabilir,oda el atıp yaptırabilir bunda bir sıkıntı yok.
 
Teachten şans faktörünü çıkarsan Garpın ellerine İd ye tıkılmıştı. Yada Aokiji. Zira ikisi de W7 da idi. Yani onun gitmeyi planladığı yerde. Ama şuan 2 meyveli ve Yonkou.
Ben bunu kabul ediyorum ama 800 küsür bölüm boyunca çok az gözüken ve birkaç yerde şanslı Tamam bu kabulümdür ama seninde ana karakterin olayını kabul etmen lazım
 
He birde aradığı meyvenin önüne düşmesi var Teach'in ama herşey plan :( Bilmem kaç yıl bekledi planladı diyebilirsiniz ama yüzlerce meyve içinden tam istediğin meyvenin önüne düşmesi şanstır.
 
Ben bunu kabul ediyorum ama 800 küsür bölüm boyunca çok az gözüken ve birkaç yerde şanslı Tamam bu kabulümdür ama seninde ana karakterin olayını kabul etmen lazım
Luffyde şanslı ben bunu inkar etmedim zaten. Ama Teachte aşırı şanslı. Luffyden aşağı kalır yönü yok. Adam sıfırdan yonkou oldu desek çok yanılmış olmayız. Önüne çat meyve düşüyor, Luffynin peşine düşüyon hop Ace geliyor savaş başlıyor, İd 2. planda kalıyor savaş nedeniyle isyandan kimsenin haberi olmuyor birde aynı dönemde Luffy İd yi dağıtmış oluyor boş beleş ilerliyon en alta kadar. Magellan tekliyor ama şansa bak ki Magellanın seni öldürmesi için çıkardığı adam seni kurtarıyor. Sonra bir bakıyon savaş çıkmış Wb'yi bıraksan kendi kendine ölecek durumda en güçlü meyveye de konacakken gene ölümün eşiğine geliyon bütün marineler senin ve tayfanın Wb yi katledip perde arkasında birşeyler yapmana izin veriyor. Burda bitiyor mu? Yook. Wb korsanları geri çekilirken savaşın ortasında kalmışsın hop Shanks gelip savaşı bitiriyor elini kolunu sallayarak çıkıyorsun ordan.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 37)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık