Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Hocam neler yazmışın sen?
Zoro'yu sevmem için neden yok felan filan yazmışın. Olaylara böyle bakarak zaten objektif yazılar yazmadığını kendin söylemişin bir nevi.

Luffy'nin kazandığı bütün dövüşleri saçma olarak nitelemişin. Crocodile dövüşünü ele alıyorsan manganın 200. sayısından sonrasını hiç değerlendirmeyecen. Adam delik deşik olmasına rağmen çıkmış indirmiş Croco'yu. Deminden beri dayanıklılıktan bahsediyorsun al sana dayanıklılık. Çıkar bakayım Zoro'yu o şekilde Croco'nun karşısına. Ne yapabilir? Hiçbir şey. Üfürerek alır Croco.

Net sonuçlu dövüşler istemişin. Net sonucu olan dövüşleri de takmıyorsunuz ki. Sanji'nin aldığı o kadar adamı herkes çöp olarak görüyor. Demin senin gibi arkadaşın biri Sanji sadece Kurt Adamı aldı gerisi yok diyor. Size göre Ryuma kral. Ama o arkta Sanji Moria'nın kanlı canlı en güçlü adamını darbe almadan tokatladı. Ryuma ne ki şimdi? Zombi ya adam zombi. İçinde ruh bile yok. Bu mu net sonuçlu dövüş. Bence siz işinize geleni görüyosunuz gelmeyeni görmüyosunuz.

Hayır bir de burda Luffy, Zoro'dan güçlü deyince bizim Zoro'yu sevmediğimizi sanıyosunuz.
İlginç yani...
Ahh bir de yazdığım mesajı gerçekten okusaydın :)

Moria'nın en güçlü adamı kimmiş ? Absalom mu ?

@Monkey D. Luffy

Bana da çok itici gelen mesajlar var. Son sayfaları tekrar okursan diğer itici mesajları da tahmin edebilirsin mesela. Gerçi onlar sana itici gelmemiş olacak ki sadece benim mesajı alıntılamışsın :(

Sonuç= iticilik göreceli bir şey.
 

kör topal

Teach'e 2 meyve yedirmiş olması bile bir torpildir. :)

Akainu ise sağlam bir meyve.
Filo Amiralliği için Kuzan'ı indirmesi.
Teach'in tayfasıyla beraber olmasına rağmen Tek başına üzerine gitmesi.
Bir Yonkou ile 1v1 vs atması bile Mangaka'nın torpilidir bence :)
O zaman sağlam meyvesi olan herkes torpil. Hatta bırakalım kimsede sağlam meyve olmasın Luffy şimdiden en güçlü olsun. Tamam Teach olayı biraz saçma ama ne yaparsın adam gereksiz savaştan kaçıyor yani kaçmasa alırdı da kaçtı. Wb olayında ise bu adam amiral. Bir amiralin bir yonkou ile 1v1 atmasına torpil deniyorsa onu söyleyen kesinlikle bir yonkou sevicidir. Tamam eşit şartlarda WB alırdı ama senaryo gereği Akainu aldı. Zaten her şey bir senaryo. Yapıcak bir şey yok.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık