Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Dressrosa da luffy dofy' i adil bir şekilde yenememiştir gerçekten.Hiçbir vs de ben az 10 dakka dinlenip gelicem çok yoruldum diye bir saçmalık olamaz.Ha şuanda 1-1 dövüşşeler nolucağını bilemem ama dressrosada luffy bana göre vs yi kaybetmiştir.
Kimse adil bir vs demedi zaten ki adil vs olması da gerekmiyor. Kendisi tahtında otururken tüm halkı Luffylerin üzerine salan adamla neden adil savaşsın :S Luffy kendisi halletmek istediği halde Law o benim diyor ve engel oluyordu. Eğer adil bi vs olsaydı ben de emin değilim ne olacağından ama bu 10 dk mevzusu hiç çıkmayacaktı ona eminim. Çünkü bu adillik içinde kuş kafesi gibi (belki iki tarafı da) sınırlayıcı unsurlar olmayacaktı.
 
Robin'in meyve şimdi daha güçlü halde aynı şekilde zoro da o zamana göre daha güçlü şimdi ne olacağını bilemeyiz.
Yani ben tayfa arasındaki güç dengesinin azaldığını ya da arttığını düşünmüyorum. Fark hep üç aşağı beş yukarı aynı olur. Bunhn aksi bit şey görmedik. Seri dinamiklerinde böyle olması için nedende yok.
 
Bu arada Dof, Aokiji'nin buzundan h. haki ile kurtuldu yüksek ihtimal. Neden dersen buzu bölgesel kırmıyor gibi, bir anda kurtuluyor. Tabi k. hakisiyle olacakları öngördü full beden ip doladı diyorsan ayrı ama onda o kadar iyi k. haki yoktur.

Luffy amiral seviyesine geldi diyon yani.:sapkali:

@serimu Senin dediğin gibi de olmaz aslında ama oralara girmeyeceğim. Gama kinefe saldırı çok küçümseniyor, mutlak ölüm saldırısını yiyen bir adamın dövüşü sağlıklı bir değerlendirmeye kapalıdır.:)
Adas ikimizde G4 suresi bitince dofy alir demisiz
 
Aynı şey gibi görünüyor ama değil aslında. Ortada yapabilir ya da yapamaz diyebilmemize yarayacak bir veri yok.
Var aslında. Bir, dediğin gibi insan bedenlerinin güçlü olması. İki Robin'in çok kuvvetli olmaması.
Sahneleri hatırlamıyorum da Robin dev kollarla bile bir şeyleri uzun süre tutamamıştı sanki.
Zaten vücudundan ve yaptıklarından da anlaşılıyor öyle hayret ettirecek bir kuvvetinin olmadığı.
E hayret ettirecek derece güçlü adamların boynunu istese de bükemez bu durumda.
Zoro'nun boyun kasları onun kol kaslarından güçlüdür mesela. :D

Bu arada Dof, Aokiji'nin buzundan h. haki ile kurtuldu yüksek ihtimal. Neden dersen buzu bölgesel kırmıyor gibi, bir anda kurtuluyor. Tabi k. hakisiyle olacakları öngördü full beden ip doladı diyorsan ayrı ama onda o kadar iyi k. haki yoktur.
Bir şekilde kırmış işte. Kırılamaz değil o buzlar. :/
 
Amiral seviyesinin analizini yapmışlar.Ve dediğim gibi Doflamingo niye bu ayarda yada denk bir adam onları da söylemiş.Herkes okusun. :)

http://comicvine.gamespot.com/profile/leo-343/blog/one-piece-admiral-level/125525/
This, behind my first point is clear proof Doflamingo is within Admiral tier.

He kicks Fujitora without hesitation, this shows he isn't the least bit intimidated by him and couldn't care less about the consequences that could have followed (Fujitora choosing to fight him). Furthermore near the start of the Dressrosa arc, Doflamingo himself was the one to tell the readers this:
Şurdan sonrasını okumadım. Adamın kendine olan özgüveni ayrı sahip olduğu güç ayrı. Luffy veya Zoro da doğrudan amirale dalıyor fakat bu onların amiral dengi olduğunu söylemez.

edit: okudum la şaka yaptım. emeğe saygı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık