Kaido >All aksini söyleyen troldür namerttir.Kanıtlarım var.Ne sandın ya? İki mızrağa giden adamı Kaido ile mi kıyaslayacaz? Vaas var ya bazen hiç çekilmiyorsun ha. :S
Orada senin onun tarafında olduğunu söylediği an kaybetti benim içinOrayi karistirma la adamin hakli oldugu yerler var orada.Robin zoroyu alir diyorsun bide bana laf soyluyorsun
Herkes niye atarlı yahu, ben hiç bir zaman öyle demedim. Dof ve lufy adil bir şekilde boş bir adada kimse karışmadan dövüşse neler olurdu bana bunu söyle?Dof'un her lafını kanıt alan adamlar Dof Luffy'e en bitirici tekniklerini yaptığında ve Luffy'i hala canlı gördüğünde çok dayanıklı bir pislik çıktın dediğinde de onu torpil sayarlar. İşte durum böyle...
Shenks'le karşı karşıya gelmişler adam 1 gün'de geri dönmüş o yüzden Shanks > KaidoKaido >All aksini söyleyen troldür namerttir.Kanıtlarım var.
Luffy, Dofu yere paralel tutup g4 çaka çaka dünyanın merkezine doğru yollardı.Herkes niye atarlı yahu, ben hiç bir zaman öyle demedim. Dof ve lufy adil bir şekilde boş bir adada kimse karışmadan dövüşse neler olurdu bana bunu söyle?
Yat uyu sen artık, saatin gelmiş.@ch3rl0b11n Bana Robin'i anlatsana, mesela kaç tane novayı harcar? Boyun falan büküyor ya hani.
Luffy g4 acip dofu bi sure doverdi.Ardindan g4'un suresi biterdi ve yerde bebek gibi 2.80 uzanirdi.Sonrasinda is tamamen dof'un zevkine kalirHerkes niye atarlı yahu, ben hiç bir zaman öyle demedim. Dof ve lufy adil bir şekilde boş bir adada kimse karışmadan dövüşse neler olurdu bana bunu söyle?
G4 bitince ne olacak, Lufy'yi 10 dk boyunca adadaki hayvanlar mı kaçıracak? La gerçek fikrini söyle, başka bir şey demeyeceğim.Luffy, Dofu yere paralel tutup g4 çaka çaka dünyanın merkezine doğru yollardı.
Herkesin boynu sıska bir kızın bükebileceği kadar kuvvetsiz değil. Bu yeterlidir umarım.@ch3rl0b11n Çok ciddiyim la Robin, Sanji-Zoro-Cavendish gibi kişilerden kimleri yenebilir? Sabah baya tartıştık senin fikrini merak ettim.