Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

@RedTeroR
Teke tek dövüşmeli de bir Yonko ile şu anda teke tek kapışıp kazanması saçmalığın daniskası olur.5 sene sonra filan artık Yonko ile kapışacak kendini aşacak seviyeye gelir diye düşünüyorum.
@shishi sonson
Efsane ölümleri olur anca :) Zoro ve Sanji kim de Yonko karşısında varlık gösterebilecek ? Biz en azından Luffy'e denk 2 kişiyi ekliyoruz yanına.Gerçi öyle de alabilecekleri şüpheli ya Oda bir kılıf bulur sanırım.
Olasılıktan bahsetmiştim zaten ama vinsmoke arcla sanji wano arcla zoroya bir power up la bu iş hallolabilir de.Zoro zaten süpernova ve law-drake seviyesi bir adam aynı şekilde sanjide yakın o seviyeye ve dediğim power upla dövüş pekala olabilir.Ben şahsen tayfası daha büyük işler yaparken görmek isterim.
 
Akainu'nun olayı belli. Akainu şu an ki gücüyle bir Ana karakter olarak tasarlansa 1 yılda bulurdu. Çünkü Ana karakter olunca ister istemez seni diğer karakterlerden öne taşıyacak bir karakterde olursun. İrade bakımından en aşmış kişi olurdu Akainu. Her şeyin sesini duyardı. Haki de en aşacak kişi olurdu. Ve karşısına çıkan rakiplerini de bir bir bu sayede harcardı. Anlatılmak istenen budur. Yoksa Akainu'da doğuştan o güçte değil. Bir zamanlar Koramiral'di bu adam. Ondan öncesinde de belki de Kaptan'dı. Çaylaktı...


Bazıları Kaido'ya laf söyletmiyor. Sanki serinin tanrısıyla karşı karşıyayız. O yenilemez o en güçlü felan filan. Serinin güç dengesi belli değil mi? Mutlak bir güç var mı? Kişinin iradesine hakisine tecrübesine yeteneğine bakıyor bu olaylar. O yüzden Kaido'nun da yenilmesi doğaldır. Bu adamlar bu güçlerle doğmuyorlar. Onlar da çaylaktı. Onların da gelişim süreçleri oldu. Şu an biz Kaido'nun en güçlü zamanını görüyoruz. O yüzden gözünüze yıkılmaz bir karizması varmış gibi görünüyor.

Ben diyorum bence Luffy'nin Kaido karşısında bire bir kazanma ihtimali var. Luffy'nin artık herkes karşısında bir şansı vardır olmalı da. Mangaka'nın şu an söylettiklerinden ben bunları çıkarıyorum. Yine Mangaka'nın Kaido için söylettiği bire bir ise kazanan Kaido olur lafını da Luffy ile zedeleyecek. Ha belki de tersine yapar. Umutlanmayın Luffy tek başına yenemeyecek. Böyle de bir söz var ortada gibisinden demiştim de diyebilir. Ama Mangaka'nın az çok tarzı belli nazarımda. Böyle bir söz söylettiyse bunu da Luffy'e aştırır. Ennies Lobby daha önce yıkılmaz bir kale olduğu söylenmişti. Bizimkiler aştı. ID için de öyle demiştiler onda da tam tersi oldu. Bunda da öyle olacak gibi his var. Sadece bu da değil, Luffy'e söylettirdiği sözünde etkisi var.

O yüzden burda yok böyle böyle söylüyorlar. Ben de gülüyorum eğleniyorum deyip kendini kandırmanın hiçbir manası yok. Yonkou'lar da bir zaman çaylaktı. Onlar da o konuma bir takım korsanları aşarak geldiler.
 
Genç Newgate'i anımsatıyor. Onun gücü neyse, bu da o.
Pek sanmiyorum.Animsatmak/benzemek demek "onla ayni gucte"den ziyade onunla ayni stilde denilebilir.Yani ikiside yikimci olabilir,bisentoyla dovusebilir.Weevil genc edward olsa suan da serinin en op kisisi olmaliydi.Gerci hangi gencligi?Belki wb'in caylaklik doneminde baskasinin gemisinde oldugu haliyle ayni guctedir.Ama o da fazla gucsuz kaliyo gibi
 
İyi de kaido denilen adam luffynin arzuladığı mevkide değil ki.Bu mantıkla lawın da dofta yardım etmesi hakaret olması lazım çünkü luffy lawı da nakama olarak görüyor.Hatta tam tersi lawın yenmek için o kadar uğraştığı adamla luffy gidiyor savaşıyor bu da lawa hakaret olmuyor mu.Tayfa elemanı için gururunu hiçe sayan adam la luffy yeri geldiğin de tayfasıyla birlikte savaşması gerektiğinin farkına varacak biri.
Evet Lawin Dofa yardim etmesi hakaret sayilir. Cunku o zaman cogu kisi Luffy Doflamingodan gucsuzdu ama yendikten sonra guclendi suan olsa tek yener gibi sacma sapan bir arguman kullanmaya basladi. Sanki Dof indikten sonra elle tutulur birsey yapmis gibi. Bu resmen hakaret bence.
 
Olasılıktan bahsetmiştim zaten ama vinsmoke arcla sanji wano arcla zoroya bir power up la bu iş hallolabilir de.Zoro zaten süpernova ve law-drake seviyesi bir adam aynı şekilde sanjide yakın o seviyeye ve dediğim power upla dövüş pekala olabilir.Ben şahsen tayfası daha büyük işler yaparken görmek isterim.
Law Luffy'nin dengi Zoro nedir ya ? Adamı Dof'a yenildi diye de gömmenin manası yok.
 
Evet Lawin Dofa yardim etmesi hakaret sayilir. Cunku o zaman cogu kisi Luffy Doflamingodan gucsuzdu ama yendikten sonra guclendi suan olsa tek yener gibi sacma sapan bir arguman kullanmaya basladi. Sanki Dof indikten sonra elle tutulur birsey yapmis gibi. Bu resmen hakaret bence.
Dofu yenilişi beni tatmin etmemişti zaten mesele yenilisinden ziyade nasil yenildigiydi.O dovus kurgusu o adam icin yeterli degildi bana kalirsa.
 
Mangada denizcilerin daha da güçlendikleri söylendi. Benim merak ettiğim kısım ise bu olayın nasıl olduğu. Garp, Sengoku ve Aokiji ayrılmış olmasına rağmen söylendi bu sözler. Tamam yerlerine amiral getirildi hemen ama çok daha güçlü olmaları için yeterli değil bu.

@Kaidou
Hayır. Yonkou'nun feriştahı da gelse denizcilere eninde sonunda yem olur diyorum. Kaido ile alakası yok konunun.
O güçlendi denmesini yaraların sarılması olarak gör bence.

Marco ve tayfasını çağırmaya gitmediler mi?
Drake belli etmiyor mu yardım edeceğini? Law ile ortak geçmişleri var yahu.
Moria'nın geçmişi yok mu Kaido ile?
Jinbei tayfaya katılmayacak mı?
Wano'da direniş yok mu Shogun'a karşı? Kinemon ne dedi???

Neyi bunun kafama göreymiş? Sanki başka bir yerimden uydurdum bunları.
Marco ve tayfasının peşinde Weeble var.
Drake belli ediyor ama sadece ediyor.
Moriah ne alemde belli değil.
Jinbei'nin ne zaman katılacağı belli değil, belki şimdi belki sonra.
Wano'da küçük çaplı bir direniş olsa gerek, tamamen bir direniş olsa idi fazla direnemezdi Shogun. Sadece buradan bir ek gelir.

Bunlardan ek olarak Big Mom unsuru var, bir Kaidou'ya birde Big Mom'a yürüyorlar. Sanji olayları falan filan baya sıkıntılı.
 
Ben diyorum bence Luffy'nin Kaido karşısında bire bir kazanma ihtimali var.
Ileride power up falan gelirse yenebilir ama suan ki haliyle yenerse cok sacma olur bence.Benim gozumde luffy'nin suan ki en yuksek gucu dof'un karsisindaki halidir.Ha baska gostermedigi teknikleri var denilirse olabilir ama totalde fazla etkileyecegini sanmam.Normalde Dofun karsisinda ki halinden daha gucluyse bu da Oda'nin ayibi yada sivamasi olur.Tamam BAA ve Punk hazard olaylari ornek verilebilir buralarda da g4 kullanmadi diye ama oralarda isler biraz daha degisikti.Zaman ve alan sikintisi vardi.Dof dovusunde ise baya normal vs yasandi.Kac saat dovustu adamlar.Eger baya farkedecek gucu teknigi falan varsa niye saklasin bu adam.Dedigim gibi suan ki halleriyle kapisirlarsa bize gosterilenler kadariyla luffy kaido karsisinda sadece bi sure varlik gosterebilir.Sonrasinda kendini savunamaz bile bence
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık