Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Tek mi alacakta Luffy Kaido'yu düşünceye bak ya selim artık şaşırtıyorsun beni bak :)

Kid işin içine girecektir bu yaptıklarından sonraLuffy,Law,Neko,Inu,Marco ve timi, Belki Hasır şapka filosu anca bu şekilde inebilir diğer türlü zaten zor Luffy G5 açsa bile tek indirmesine imkan vermiyorum ben Kaidoyu imkansız gibi bir şey zaten.

Ek olarak: Drake ve Hawkins
Ben tek indirir mi dedim:DBana kalirsa da 4-5 kisi ayni anda dalar.Dediklerim luffy tek basina kaidoyu indirenlere karsiydi
 

Rise and Shine

Zaten indirse ne olacak ki indirdiği yonkounun adaları karışacak Blackbeard yada Big Mom bunu fırsat bilip o adalara saldırabilir.
 
Eğer ki marco meyveli ve sağlam haldeyse ve luffynin yanında savaşmayı kabul ederse ki bence bu banko adamın itibarını geri alması açısından mutlaka yonkou savaşında olmalı.luffy bu halde kaidoyu alamaz dof vs law luffy gibi yanında mutlaka 1 veya 2 sağlam adam bulunması gerekiyor.Son darbeyi luffy vuracak o garanti ama savaşta yanında birini bulundurmalı.
 
Kaidonun uç yıkımcısı,Dof gücündeyse eğer,11 supernova birleşsin belki yenerler shsjdj.

DOF>Yıkımcılar bence.
 
Kaido, Zoro'nun duyacağı şekilde ben ölmek istiyorum ne olur yardım edin dese yeterli olur. Zoro bu konularda çok duyarlıdır, hemen Kaido'yu harcar.:D Lufy döver, en son Zoro keser atar.
 
Bende o şekilde düşündüm o yüzden en az dedim zaten, hele de son arc hükümetle olursa sadece son arc bile 3 sene sürebilir :D
Ama o dediğinde zor 2 Yonkou'nun bir anda indiğini düşünemiyorum bile.


Luffy neredeyse her vs'de power up alıyor Kaidoda da alacak büyük ihtimalle buna alışmak lazım :)
Çok büyük bir power up yaşamazsa luffy tek başına alamaz zaten yine de herşey odaya bağlı hiç beklemediğimiz bir anda taşları ve raftelin yerini açıklamıştı.Böyle süprizleri çok görmezsek kısa sürede bitmez seri.
 
Hacılar şunu iyi kavrayın, Kaidou en güçlü ve en güçlüyü yenen en güçlü olur. Oda bir ara SBS'de "eğer ana karakter Akainu olsa idi seri bir kaç seneye biterdi" falan diyordu. Eğer Akainu'dan kat kat güçlü olur ise Luffy, seri bir kaç aya biter demek oluyor ki bu mantıken mümkün değil. Yani anlayacağınız sizin teoriler saçmalıktan öteye gitmiyor :D Yabancı sitelerde adamı Roger'e yendiriyorlar siz ise "Luffy tek yer bence yea" :D Güldürmeyin beni, sizin sayenizde Genel Tartışmaya gülmek için giriyorum :hhh:

Not: Birisi Buggy ile Kaidou'nun yazılışını karıştırıyorsa söylesin de boşuna gülmeyelim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık