Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Sabo Fujiyi gommediki,hiç bir şey yapamadı,gerçi Fujitorada pek zarar veremedi ama,bence Fujitora Saboyla eğleniyordum
İkisi de birşey yapamayınca amiral hemen eğlenmiş oluyor Mihawk'ın dövüşmek istememesi gibi.Güzel mantık valla. :D Demek amiral bizimle eğleniy. :/


Şu anda bi amiralin artısı eksisinden total olarak düşündüğümüzde çok çok fazla.Sadece Fujitora açısında bakarsak yine +sı fazla.Luffy uçup gidiyor mesela.Diğerlerinde en kötü ihtimal bi sonuç alınamıyor.Benim demek istediğim karşısına dikilmesi o adamları onun seviyesinde yapmıyor.

Sürekli şunu söyleyip duruyorsunuz sanki amiral luffyi ezmişte kesin yenecekmiş gibi.Yahu luffy uçuruldu diye yenilgisi kesin yada zayıf mı oldu.Uçurarak kim luffyi yenebilmiş bu adam öyle kolay yenilir mi akıl var mantık var.Luccide zamanında uçurdu Dofta tekmeyle uçurdu.Eee sonuç ? İkisini de yenebilirdi ve yendi.

Bu adam daha Monet'in yaptığı şey yüzünden çukurlara düşüyor.Bunlar kıstas değil.
Ben ortada denk bir dövüş gördüm.Hatta luffy alaya alıp saldırılarını söylemesine rağmen.G4 açtığında ibrenin luffyden yana olacağı bariz neden görmek istemiyorsunuz.İssho demedi mi ikimizin de iyiliği için. :)
 
Öyle k.hakin olsun sen de bir gün indirebilirsin. :)
Çok ince oldu bişey anlayamadım :artiz:

+1 Amiral adını yerlere düşürdü. Bunun yüzünden önüne gelene amiral gücünde diyorlar.
Sadece güç açısından değil, hiç mantıklı bişey yapmadı şimdiye kadar.Üstelik Luffy'e aşkını itiraf edip müttefiklerin arasına girmesi tam saçmalık.

O karakteri biraz samimi göstermek için yoksa meteor getiren adam onu sağa sola da fırlatabilir, havada da tutabilir. Mesela Zoro'nun kestiği Pica golemi Elizabello kral yumrugu ile uzaklaştırdıktan sonra havada tutmuş şahitleri var. Üşenmeden açıp bakalım mangada var :/
Kafes açıkken meteor getirmesi sonra getirdiği koskoca meteorun etrafa dağılması ve çıkıp benim hatam gibi saçma sapan bişey söylemesi.Bence de samimi göstermeye çalışıyorlar ama samimi değil mal gibi görünüyor.
 
Seviyeden kastına bağlı. Bu adamlar amirali karşısına alabiliyorsa Amiraller o kadar ulaşılmaz değil demektir bana göre.
Peki bu normu diğer karakterler için kullanamaz mıyız? İşin amiralinde de değilim aslında. Aynı normu amiral için yonkou karşısında kullanınca biz amiral sevici oluyoruz.
Dipnot: Sorudan sonrası senin için yazılmış bir şey değil yanlış anlaşılma olmasın. Genel olarak söylüyorum.
Zoro luffye çekil bir tur da ben döneyim diyor. :D Ama millet buna rağmen amirallerin hala yeni dünyada dokunulmaz krallar gibi dolaştığını sanıyor.Bu kafalarda oluşturulan imaj çok ilginç gerçekten yeniden şekillenmesi mümkün değil sanırım.
Bir tur ben döneyim deyince ne oluyor. Üstünden mi geçecekti yani bir olay gerçekleşse :D
 
Amirali durdurmaya durduracak karakter çok, ama yenmek apa ayrı bir kavram.

Sakazuki'i öldürmeden yada kolunu bacağını koparmadan yenmenin ben mümkün olduğunu sanmıyorum.
Bir açıkça savaşı tersine çevirebilecek adamlar hepsi.
 
Peki bu normu diğer karakterler için kullanamaz mıyız? İşin amiralinde de değilim aslında. Aynı normu amiral için yonkou karşısında kullanınca biz amiral sevici oluyoruz.
Dipnot: Sorudan sonrası senin için yazılmış bir şey değil yanlış anlaşılma olmasın. Genel olarak söylüyorum.
O biraz sıkıntı işte. En tepe amiral yaşlı hasta bi yonkou ile anca eşleşebiliyor.
 
Şu an Zoro Mihawk karşısındaki Vista gibidir İssho karşısında.Bunu kabullenmek zor olmamalı.Kafa kafaya girer dövüşür bir süre yenilse bile.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 40)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık