Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Hacım Lucci'de anca duvarı parçladı mı?
İki saldırının etkisi belli, ayrıca nisbi konuşulunca ona göre anlayın be Alpacan şimdi alt yazı mı geceyim bi de hepsine :(
Sonuçta sahneler ortada. Ben g3ü falan da yazdım ilk yorumumda. Luffy tekkaiyi aşmak için g2 kullandı ve vücudunu o hale getiren kendi tekniği idi. Çok net söylediğim şey duvarı parçalayamaz demedim duvarı parçaladığı ana kadar uyguladığı toplam kuvvet -tam duvar yıkılınca Lucci de bilincini kaybetmiş oluyor- Lucciye bitirici darbe oldu ama Storm yer kabuğunu parçalayana kadar kuvvet uyguladı. O an istemsiz ortaya haki çıkmış ise belki de stormda daha fazla haki çıktı böyle bi sonuç oluştu orasını bilemem ama yanıt ortada, sahneler çok net.
 
Basit bir cevap oldu doğrusu :D İstediğin yeri cevapladın bana kalırsa. 1 arctan kastım da Zou ve sonraki arc. Gerçi bir sonraki arca da ne olacağı belli değil. Hızlı gelişiyorlar ne de olsa :/
Diğer kısım soru değildi ki istediğim yeri cevaplayayım :/ Zoroyu zaten kek adası arcında görmicez. 1 arc öyle geçiyor. 2. arcta Wano olsa. Ondan sonraki arcta bir amiralle gayet eşleşebilir. Hani kesin demiyorum ama ihtimal dahilinde.
 
Fuji noobun teki amiral falan değil :artiz: Hayatımda gördüğüm en anlamsız karekter. Sivil sivil diye dolaşıp şehrin göbeğine meteor indiren adam :hhh:
O karakteri biraz samimi göstermek için yoksa meteor getiren adam onu sağa sola da fırlatabilir, havada da tutabilir. Mesela Zoro'nun kestiği Pica golemi Elizabello kral yumrugu ile uzaklaştırdıktan sonra havada tutmuş şahitleri var. Üşenmeden açıp bakalım mangada var :/
 
E birde dayak yeselerdi olay zaten çoktan kapanmıştı. Fuji, Saboya ne yapabilmiş ki? Yada Fuji, Luffye ne yapmış? Zoroyo da. Yerçekiminden yer göçmüş adam napsın? :/ Yediği saldırı kesmeyi başardı nihayetinde. Hatta iddia ediyorum Sabo gene karşılaşsa gömer Fujiyi.
Şu anda bi amiralin artısı eksisinden total olarak düşündüğümüzde çok çok fazla.Sadece Fujitora açısında bakarsak yine +sı fazla.Luffy uçup gidiyor mesela.Diğerlerinde en kötü ihtimal bi sonuç alınamıyor.Benim demek istediğim karşısına dikilmesi o adamları onun seviyesinde yapmıyor.
 
Şu anda bi amiralin artısı eksisinden total olarak düşündüğümüzde çok çok fazla.Sadece Fujitora açısında bakarsak yine +sı fazla.Luffy uçup gidiyor mesela.Diğerlerinde en kötü ihtimal bi sonuç alınamıyor.Benim demek istediğim karşısına dikilmesi o adamları onun seviyesinde yapmıyor.
Seviyeden kastına bağlı. Bu adamlar amirali karşısına alabiliyorsa Amiraller o kadar ulaşılmaz değil demektir bana göre.
 

kör topal

Iyi guzel de nerden geliyor bu kesinlik bir de onu ogrensek cok guzel olacak :)
Gelecekten :D. Max amiral seviyesi ne demek yahu?

Dof ise zarar veremedi bile Luffy'ye. Luffy kendi kendine yaptı onu da.
Bunlar hep yan etkiler.



Luffy'e en çok kayan Magellan'dı. Adam resmen zehir gazıyla Luffy'i delirtti. Üstüne üstlük tüm gücü (demon mod) ile saldırsa Luffy çoktan ölmüştü belki gücünün %50sini kullanmadı o zaman. Luffy hala Magellan'ı yenmedi tek yenmediği boss Magellan (yenemez şu an demiyorum o zaman yenemedi şu an da yener mi yenemez mi bilmiyorum ama vurmak isterse bir kolu gider tahminimce)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 34)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık