Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

@Kral Korsan
Luffy ve Zoro Amiral ve Yonko'larla denkler aşağı yukarı o zaman :)
Tam denk diyemem
Bana göre Zoro shogunu yenerse gücü 90 olur
law ve yaninda kidmi drakmi bilmem kaidoyu zayiflaticaklar
kaidounu gücü 96 dan 92-93 olucak ve luffy mücadelenin sonunda 93 olur
sanji vinsmoke ailesiyle kiyasiya bir dpvüs sergilerse power up ali ve gücü 86-88
cikar.
 
Tam denk diyemem
Bana göre Zoro shogunu yenerse gücü 90 olur
law ve yaninda kidmi drakmi bilmem kaidoyu zayiflaticaklar
kaidounu gücü 96 dan 92-93 olucak ve luffy mücadelenin sonunda 93 olur
sanji vinsmoke ailesiyle kiyasiya bir dpvüs sergilerse power up ali ve gücü 86-88
cikar.
90a 92yse nasıl denk olmuyorlar ? Bari Luffy 90 Zoro 65 filan de.
 

karolla

Croco vs Luffy, Zoro Croco'yu yenebilir miydi?
Luffy vs Enel, Zoro Enel'i yenebilir miydi?
Luffy ve Lucci, Zoro Lucci'yi yenebilir miydi?
Zoro vs Moria+Oz, Moria'yı + Oz'a Luffy kadar dayanabilir miydi? Hele ki Moria Zoro'yu ayağıyla ezdikten sonra tekrardan ayağa kalkabilir miydi? Zoro Oz'un omurgasını kırabilir miydi?
2y sonrasında Zoro'da Luffy'de kendi denklerin de adam bulamadılar, BAA ve CC'nin olduğu arc'da iki boss'da Zoro'dan güçsüzdü.
Dressrosa'da Zoro, Doflamingo'yu alabilir miydi? Alsa nasıl alacak?
Şimdi Zoro bu herifleri alabiliyorsa tamam Luffy'den güçlüdür kabul ederim. Ama seri başından beri kapıştıkları adamların dövüşme stilleri bambaşka. Zoro'nun kapıştığı adamlarda güç olarak Luffy'nin yendiği adamlardan aşağıda. Elimizdeki verilere göre Luffy daha güçlü oluyor. Sağdan soldan gördüğünüz kendinize göre yorumlayabileceğiniz sahneleri göstermektense daha ikna edici verileri kullanın.

Gerçi benim için klasmanları bile farklı,Zoro kılıç ustası Luffy tekme, tokat girişen bir adam.
Zoro her gün kas çalışması yapsa bile Luffy'nin kuvvetine yine erişemiyor. Luffy ise meyve gücünün verdiği gerilimle Zoro'dan daha güçlü olabiliyor. Örn: Oz'un omurgasını kırması, Croco'yu kalınlığı kim bilir kaç metre olan tavandan uçurması, Enel'i yine uzaklara uçurması. Luffy, güç çalışması yapsa neler çıkar ortaya herhalde.

Bu sebeple Zoro Luffy'den güçlüdür falan diyenlere sadece; Yav he he diyebilirim.
Luffy, crocoya 2 kere yenildi. En son savaşta da zehirlenip ölecekti gene yardım aldı. Zoro da croconun zayıf noktasını bilse yenerdi. Ayrıca o duvarı kırmak, çeliği kesmekten daha kolay.

Luffy lastik olduğu için eneli yendi. Mangaka sbsde, luffynin lastik olduğu için şanslı olduğunu söyleyerek, lastik olmasa yenilirdi demek istedi.

Lucci, tekkai yaparken hareket edemiyor. Ayrıca luffynin g2 yumrukla kırdığı tekkaiyi bırak da zoro da kessin. Orada frankynin saçma sözünü de hiç tınlamıyorum. Zira zoroyu hi görmedi o ana kadar. Zoroyu dövüşürken bir tek ryuuma karşısında gördü ve ağzı açık izledi brookla beraber. Kakuyu yendiğini bildiği için güçlüdür dedi. Ayrıca zoro, kakunun tekkailerini tam kıracakken kaku hep geri kaçtı. Mesela shishisonsonu karşılamak zorunda kaldı. Tatsumakiden kurtulmak için üst kata kaçtı kılıç alıp geldi vs. Sence kaku, lucciyi kesemez mi?

Luff 100 gölge aldı ve moriayı dikine kesti. Pardoun ancak ozu kesebildi. Ver zoroya 100 gölge moriayla beraber ozu keserdi :) Luffy ise gitmiş zombiye vurmakla uğraşıyor. 100 glgeli zoro, ozla beraber moriaya tek atar geçerdi. Morianın yenilmesinin sebebi de luffynin lastik olması. Bir tarafta hasar alan bir adam diğer tarafta ne yaparsan yap hasar veremeyeceğin birisi. Enel vs luffyden hiç bir farkı yok.

Zoroyu ayağı ile ezdikten sorna ayağa kalkabilirdi. Zira luffynin tüm acılarını zoro içine aldı. Buna o ayak ezmesi de dahil. Zaten ayak kalkmış adam. Neyini tartışıyoruz anlamadım. Ayrıca o adayı bölen yumruğun etkisini de zoro içine aldı hatırlatayım. Tüm savaş boyunca luffynin aldığı tüm hasarı aldı. Bunun neyini tartışıyoruz bilemedim şuan.

Dressrosa da luffy dofu mu aldı? lawla beraber daldılar. g4 açtı perte çıktı ölmesin diye ezikler taşıdı. Kolezyomcular dofa daldı. Sanki 1vs1 de almış gibi konuşuyorsun.

Bir manga bu kadar mı çarpıtılır yav.
 
Zoro Croco'yu o sıra asla yenemezdi. Kılıca su döküp mü yenecekti? Kılıcı kanlacak mıydı nasıl yenecekti? Bir defa dövüş stili aykırı.
 
@Densetsu no Samurai

Şu anki gorunuse göre yorumlamistir. Su an Sanji çok ezik gözüküyor malum. Vergo bacagini catlattiysa g4 beynini parcalar demistir. Zoro düşerse hepsi düşer diye bakmistir olaya.

Bu arada amiral ezikleme konusunda katılıyorum. Çok düşük goruyorsun. Marco+Vista anca ah dedirtebiliyorlar. Öte yandan magma tek atabilir. Aradaki bitiricilik farkı malum. Kizaru'nun hız ve nisanciligi da ortada. Zoro o hizla bas edemez bir kere. Gene Marco'nun tekmesinden etkilenmemesi de ortada. Logia savunmaları ile yapabildikleri ortada. Uyanış da çıktı. Düşünsene her yer magma?

Luffy g2 ve g3 ile ile pek bir sey yapamaz, ve g4 de süreli. Zoro da Vista ayaridir ama ışte pek bir sey yapamadı Vista. Adamlara hasar vermek zor hasar versen anormal dayanikliklari var. Issho karşısında şansları olabilir belki, adamin meyvesi diğer ikili kadar bitirici değil. Zoro'ya saldiran Issho degil de Akainu olsa Zoro olmustu. Eski amiral Aokiji de oldururdu muhtemelen. Kizaru da head shot cakip oldurebilirdi. Bu adamlar acik buldu mu affetmeyecek yeteneklere sahipler. Ama aynisi bizimkiler icin gecerli degil. Issho onlar kadar bitirici degil ama onun da sikintisi k.hakisi ve kilic becerisi cok iyi, bloklar surekli ve bir sikinti da adam savunma yaparken basinc uyguluyor. Ayni anda hem savunma yapip hasar almiyor hem de saldirip hasar veriyor. Zoro'yu harbi etkiledigini gorebilirsin basincin. Amiraller kim ki iki nova duman eder mantığı çok yanlış. Iki nova amiral alsa bile bence o amiral Issho olur ve o iki novadan birisi mutlaka Luffy olmalı çünkü en saglamlari o novalarin görünen. Law ile Apoo'yu ne bileyim Kid ile Hawkins'i falan salsan bence babayi alirlar anca.
Marco ve Vista anca amirale ahh dedirtebildi demek Sanji'nin şu an Dj'den başka saldırısı yoktur demek gibi bir şey. Ki senin Sanji konusundaki düşünceni biliyorum yani. Marco bile tek başına herhangi bir amiralin canını yakabilecek güçte biri iken ikisinin birden dalıp Akainu'ya zarar verememeleri saçma. Ki Marco dediğimiz adam başlarında Wb yokken Karasakal'a savaş açmaya cüret edebiliyor. Hee yenildi mi yenildi. Ama amirale ancak ''ahh'' dedirten bir adamın bir yonkou tayfasına savaş açması komiktir yani. Önce Akainu'ya zarar ver sonra iki meyveli Teach ile savaş derler adama :) Yanlış mıyım ? Mf'nin tamamen saçmalık olduğunu 300 bölüm geçti hala görüyoruz ve göreceğiz de. O yüzden bu örneği vermeni doğru bulmadım. Yukarıda ne kadar mantıksız olduğu da kanıtlı zaten.

Bu kıyaslamayı bir kenara bıraktığımızı düşünerek konuyu yeniden ele almak gerekirse... G4 hangi amiral olursa olsun zarar verebilecek düzeyde saldırılar yapmanı sağlıyor. G4 hiçbir amirale zarar veremez diyen var mı ? Zannetmiyorum. Luffy'ye yakın ya da denk güçte olan bir nova ile birlikte ben yenebileceklerini düşünüyorum bir amirali. Şahsi düşüncem yani. Katılmazsın orası ayrı konu. Sırf böyle düşündüğüm için de amiralleri küçük görüyorum diye düşünmeyin. 2 tane Luffy'den bahsediyoruz. Ki Luffy'nin gücü seride hatırı sayılır bir hale gelmeye başladı yavaş yavaş. Herhangi iki novadan bahsetmiyorum yani. Sanırım orda bir yanlış anlaşılma oldu. Sağlam iki nova alır bir amiral demek istedim.

Ben asıl Fujitora'nın diğer amirallere göre güçsüz görülmesini doğru karşılamıyorum. Her amiralin yaptığını hiçbir amiral yapamaz ama adamın meyvesi çılgın la :) Gücünü göstermemesi diğerlerine göre daha güçsüz olduğu anlamına gelmez ki yine Sanji örneğiyle karşılaşıyoruz burda. İkimiz de Sanji'ye inandığımız için bu örneği veriyorum. Ya da Zoro'yu örnek verelim. Tam güç görmediğimizi 100 kişiye sorsan söylerler. Bu nedenle Zoro'ya uyguladığı çekim kuvveti tabi ki etkili olacak. Adada bu gücü en fazla Zoro'nun üzerinde kullandı çünkü.
 
Zoro Croco'yu o sıra asla yenemezdi. Kılıca su döküp mü yenecekti? Kılıcı kanlacak mıydı nasıl yenecekti? Bir defa dövüş stili aykırı.
Su olayını çözdükten sonra koluna kesik atıp katanasına kan sürmek zoro için zor bişi mi ? Bunu düşünecek en son canlılardan luffy yaptı ki ondan zeki olan zoro mu yapamayacak ya da düşünemeyecek ? İlah yapma luffy yi.Dövüş stili falan zaten alakası yok.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 85)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık