Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Enel Luffy'den en az 5 kat güçlüydü
Enel niye Luffyden güçlü oluyor? Fiziksel güç olarak Luffy zaten adamdan güçlü. E meyve desen meyvesi Luffy'ye işlemez. Enel nasıl Luffy'den güçlü, hangi yönden daha güçlü?
@Raiden Zoro ve Luffy'nin denk karekterler olduğunu Oda bir sbs de açıklamış :) Kanıt istiyorsan gidip okuyabilirsin ama kabul etmezsin orası ayrı :D
Yoo. Öyle bi sbs yok. Luffy ile omuz omuza dövüşecek savaş ruhu var gibi bi şeydi o.
 
Sen verdiğin örneklerin yersiz olduğunu kabullenmeyeceksin tartışmaya gerek yok.İşe Enel'i yener mı Croc'u yener mı diye başlayan sensin ben değilim :) Herneyse sana söylemek istediğimi anlamıyorsun yada anlamıyor gibi yapıyorsun.

@Alpamis hangi dövüşün asıl olduğuna biz karar vermiyoruz :) Dövüşler çiziliyor ediliyor.Bazı karekterlerin bazı karekterlere karşı zaafları ve avantajları var bu seride bunu bile göz ardı edip kendi mantığını kavratmaya çalışmaya gerek yok benim anlatmak istediğim bu.

Not:İkinize de Teşekkürler tartışma için :good:
Ben kendi mantığımı kavratmaya çalışmıyorum. Gördüğün gibi bütün ihtimallerden söz ediyorum. Yani siz olayı sadece Luffy içinmiş gibi gösteriyorsunuz? Ama bu senaryo olayı aslında bütün karakterler için var.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 66)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık