Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

@Densetsu no Samurai

Şu anki gorunuse göre yorumlamistir. Su an Sanji çok ezik gözüküyor malum. Vergo bacagini catlattiysa g4 beynini parcalar demistir. Zoro düşerse hepsi düşer diye bakmistir olaya.

Bu arada amiral ezikleme konusunda katılıyorum. Çok düşük goruyorsun. Marco+Vista anca ah dedirtebiliyorlar. Öte yandan magma tek atabilir. Aradaki bitiricilik farkı malum. Kizaru'nun hız ve nisanciligi da ortada. Zoro o hizla bas edemez bir kere. Gene Marco'nun tekmesinden etkilenmemesi de ortada. Logia savunmaları ile yapabildikleri ortada. Uyanış da çıktı. Düşünsene her yer magma?

Luffy g2 ve g3 ile ile pek bir sey yapamaz, ve g4 de süreli. Zoro da Vista ayaridir ama ışte pek bir sey yapamadı Vista. Adamlara hasar vermek zor hasar versen anormal dayanikliklari var. Issho karşısında şansları olabilir belki, adamin meyvesi diğer ikili kadar bitirici değil. Zoro'ya saldiran Issho degil de Akainu olsa Zoro olmustu. Eski amiral Aokiji de oldururdu muhtemelen. Kizaru da head shot cakip oldurebilirdi. Bu adamlar acik buldu mu affetmeyecek yeteneklere sahipler. Ama aynisi bizimkiler icin gecerli degil. Issho onlar kadar bitirici degil ama onun da sikintisi k.hakisi ve kilic becerisi cok iyi, bloklar surekli ve bir sikinti da adam savunma yaparken basinc uyguluyor. Ayni anda hem savunma yapip hasar almiyor hem de saldirip hasar veriyor. Zoro'yu harbi etkiledigini gorebilirsin basincin. Amiraller kim ki iki nova duman eder mantığı çok yanlış. Iki nova amiral alsa bile bence o amiral Issho olur ve o iki novadan birisi mutlaka Luffy olmalı çünkü en saglamlari o novalarin görünen. Law ile Apoo'yu ne bileyim Kid ile Hawkins'i falan salsan bence babayi alirlar anca.
 

karolla

Zoro kiliciyla ne yapabildi Fujitoraya? Luffy bi koydu G3 ile Fuji nin yanagi yarali.

Marco ve Vista kesme atti ne oldu Akainuya? Cani yandi ve kisa sureli kacti. WB depremi bi koydu bayildi.

Kesme saldirilari yerine gore etkili olur, bu seride celigi hamur gibi buken adamlar var, kilic falan hikaye...

Luffy ciplak elle Cavendish seviyesinde kilic ustasinin kilicini yakaliyor, sonra kilic daha tehlikeli deniyor, kullanana ve karsisindakine gore degisir.
ayni luffy hyouzudan kesik yiyor :)

fujinin suratında olmayan çizik de bakıyorum yara olmuş.
 

karolla

Dof Zoroya tek atar geçer,eğer Zoro ölmezde,karşısına çıkarsa tekrar,bu seferde oynar Zoroyla.
dof daha kinemona tek atamıyor. koka kaplı kolu kesemiyor anca yüzeysel çizik atıyor. nasıl tek atacak merak ettim? ama zoro kılıç tekniği ile kesiyor. koka moka dinlemiyor. dof ateşi kesemez ama kinemon keser. ayni mantık. dof luffye uyanışı ile anca yüzeysel delik acıyor. ama zoroya tek atacak. mantıklı değil.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 35)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık