Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Ya luffy niye sanjinin babasını yensin.Babası kötü bir adam çıkarsa fişini kesecek adam sanjidir.Ne la bu iyice sanjiyi ağlak prens yaptınız.Bir meselesi varsa kendi halleder.Ha bu arada g3'ün fujiyi yaraladığı sayfayı atabilir mi bir arkadaş çünkü ben öyle bir şey göremedim o bölümde.
 
Luffy full güçte diğer tüm tayfa elemanlarını alabilir gibi .Zoro 'da benzer şekilde bence Luffy dışında geri kalan tayfayı alır tek.
 
Luffy,Zoro,Law,Cavendish yanyana çizilmişti sanırım kapakta.Sanıldığının aksine luffy hariç bu adamlar arasında çok fark yok.Luffy G4 harici Law'a denk Zoro da onların az biraz gerisinde.Cavendish nerede bilmiyorum ama en kötü Zoro'dan biraz daha geridedir.Gerçekten Zoro 2 yılda çok güçlendi.Yeni kaptan arardık diye boşa demiyor güçlendiği için kaptanın artık özel şeylere sahip olması lazım.

Luffynin yeneceği rakipleri yenemez elbette.Onu Law bile yapamıyor.Ancak balıkadam adasında gemi konusunda luffynin yaptıklarına yakın şeyler yapardı hakkaten.Mihawk o konuda bu adamı geliştirmiş.Dağı taşı kesiyor boyutun çok fazla önemi kalmamış.

Eh tabii geminin kesilecek hali de yok o gemi ileride lazım olacak.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık