Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Bu Eleman İlerde İmparator Olur

Sizce hangi süpernova gelecekte Yonkou olucak veya bu potansiyele sahiptir?


  • Kullanılan toplam oy
    218

Kaptan Usopp-sama

Law kesin olacak güçte mesele roomu mf kadar acabilse 1 saat falan açık tutabilirse var ya onu kimse yenemez bence bir de sağlam bir hakisi varsa kimse tutamaz law kk bile olur :D
 
Burda oluşum olarak yonkou olabilecek tek bir isim var o da Kidd. Bonney, Capone, Urouge.. Bu isimlerin tek işlevi hikayede değinilmesi gereken noktalar için bir aracı, bir bağlantı noktası olmak.

Capone: Sanji'nin hikayesinin bağlanması için gerekli.
Bonney: Eminim bir hikayesi var ve bu hatun da hikayenin bir yerlere bağlanması konusunda gerekli biri.
Urouge: Ne olduğu belli değil. Belki bağlanır hikayeye belki bağlanmaz bilemiyorum. Ne şekilde olursa olsun bir yonkou olabilecek biri değil.
Law: Ölümsüzlüğünü ya Luffy ya da bir başkası için kullanacak ve ölüp gidecek. Zaten Mingo olayında güç olarak Luffy'nin epey gerisinde kalarak beni hayal kırıklığına uğratmış bir karakter. Sadece güç de değil, davranışları da kendinden emin değil artık. Nerde Punk Hazard Law, nerde Dressrosa sonrası Law!
X-Drake: Kuvvetle muhtemek ki Law'la benzer bir rolü üstlenecek. Wano'da hikayesi tamamlanacak sonra da belki yancı olur Law gibi. Antik zoanıyla fark yaratan biri. Bireysel olarak güçlü, tayfası namına bir şey gösterilmediği varsayarsak hikayedeki rolünün üst düzey olmasını beklemek pek de gerçekçi olmaz.
Apoo&Hawkins: Bu adamlar bireysel olarak güçlüler. Ama yonkou oluşumu bireysel güçten çok daha fazlası. Bir Kaido olsan bir Shanks olsan yonkou oluşumu seni içinde tereyağı gibi eritir. Zaten sadece bu adamlar yonkou yeterli olsaydı kimse sağlam tayfa arama derdine düşmezdi. Dolayısıyla bu ikili de bireysel gücün ötesine geçemeyecek isimler.

Burda her şeyiyle farklı olan tek adam Kidd. Novalar içinde her zaman ön planda olan, uzun süre en yüksek ödüle sahip olan ve en önemlisi, tayfa gibi tayfaya sahip olan bir güç. Bu nedenle Kidd'den başka kimse oluşum olarak yonkou olabilecek düzeyde değil. Hatta görünen kadarıyla Kidd bile tayfası sebebiyle muallak bu konuda. Bizimkilere yakın bir tayfası olursa ihtimali var onun da. Yoksa o da yonkou gücüne erişemez totalde. Yonkou kavramı çok farklı bir şey. En basitinden sağ kolun bir amirali çok kasmadan alabilmeli ki ben Killer'ın bu seviyeye geleceğini düşünmüyorum. İşte tam da bu sebepten Luffy'lerin ardında kalacaktır diye düşünüyorum.
 
İlerleyen zamanda seride Yonkou mevkisi kalmaz ama o güce ulaşacakar Luffy hariç.
Law
Sabo kesin.

Kaido'nun buyruğuna girmediyse Kid.Belki bi ihtimal ayıboğan.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık