Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Marshall D. Teach vs. Monkey D. Dragon

Teach vs Dragon

  • Teach

    Kullanılan: 20 29.9%
  • Dragon

    Kullanılan: 47 70.1%
  • Yenişemezler

    Kullanılan: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    67
Babası kk dengi, oğlu yeni kk o halde bu Dragon en güçlü cikabilir diyordum ama çıkmadı. Demek ki bu mantikta değil Oda.

Teach için de dark WB diyordum. Ikisi de çok dayanıklı, ikisi de hantal, ikisine de deprem verilmiş, benim tahminim ikisi de uc tip hakili, biri beyaz diğeri karasakal. Ancak BB sağlıklı ve depremin üstüne karanlık da var. Bu açıdan sağlıklı bir WB'den bile tehlikeli bekliyordum.

En güçlü adam adayım bu ikisi idi. Ama ikisi de cikmadi. Bu Dragon'dan beklentimi düşürdü ama Teach'ten düşürmedi. Zira sınırına ulaştığı şüpheli. Başka meyve de yiyebilir, haki kasmaya da devam edebilir.

Teach'in geleceği yer en tepe. Kaido düştüğünde muhtemelen bu adam en güçlü olarak anılmaya başlayacak. Tahminim Shanks'i da öpecek zaten.

Vs konusunda da Dragon'un meyvesi var mi onu bile bilmiyoruz. Varsa Teach'in işine gelir. Zira hem karanlık ile hem de deprem ile bloklayabilir. Meyve kullanıcıları için ulaşılması muhtemel en zor adam ama kolayca vurulabilecekmis gibi konuşanlar var, şaşırıyorum. Öte yandan Teach cekip kafasına depremi cakabilir Dragon'un. Sanildigi gibi ruzgar meyvesi falan varsa en iyi ihtimal ortada kalir ama Teach yenilmez diye düşünüyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık