Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 823: Dünya Çalkalanıyor

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    164
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O karaladığım cümle için diyecek laf bulamıyorum. Ben anlatamam, kendin düşünüp bul saçmalığını. :(

130 falan yok zaten, lafın gelişi o arkadaş nerelere çektin olayı.

18 yılda titizce plan yapar ve tam istediğin gibi devreye sokarsan patır patır düşer hepsi. Üzerine 18 yıl düşünülen gizli bir hareket planı varsa hükumetin yapacağı hiçbir şey kalmaz. Karşısındaki düşman görünmez, sinsi ve çok zeki. Bahsettiğimiz bire bir kapışma değil, politik mücadele.


18 lafın gelişi.

ama tahminlerime göre Roger'dan beri bu işin peşinde Dragon.
Ben buldum. Luffy gibi 10 tane demiş. Luffy gibi ??
 
O kadar önemli iki güç unsurunu flashbackte anlatacaksa yazıklar olsun. :( Olmaz ya, dediğin gibi öyle bir ihtimalin gerçekleşme olasılığını kabul etsem dâhi mantıksız kalıyor bir tarafları. Flashback'e falan atmaz ya.
Flashback'e de gerek yok. Yenilmiştir ama geri çekilmiştir. İşleneceği arcta da devrimi toparlar, yine devrimine devam eder, yapacaklarını yapar. Sırf yenildi diye işlenmeyecek anlamına gelmez. :/

Binadan değil şunlardan bahsediyordum.
Ülke savaştaydı ya zaten. Doflamingo bunların düşmanlarına silah satıyormuş, Chinjao ve elemanları da bu yüzden gelmişlerdi Dressrosa'ya, meyve için değil.
dof düşünce savaş da bitmiş. Eleman ondan bahsediyor. :/

Ben buldum. Luffy gibi 10 tane demiş. Luffy gibi ??
:(
 
Muhtemelen Teach depremi ve karanlığı avuçlarında gösterip come on baby dedi dövmeliye Garp ve Sengoku'ya dediği gibi. :hhh: Tabii dövmelinin gözü yemedi kapışmaya.Eeee herkes bir Shanks değil.:a:
 
Ülke savaştaydı ya zaten. Doflamingo bunların düşmanlarına silah satıyormuş, Chinjao ve elemanları da bu yüzden gelmişlerdi Dressrosa'ya, meyve için değil.
dof düşünce savaş da bitmiş. Eleman ondan bahsediyor. :/
Biliyorum da ben bu adama karşı mi yoksa yanında mı savaştıklarını tam çıkartamamıştım.

Savaştan kalma izleri gösteriyorum ya zaten :/

edit: e bella :T
 
Yalnız BB gibi birisi Dragon'u yenebilir ne yazık ki. :( Sadece zamanı değil.Mangaka, Dragon'a şovunu yaptırmadan kimseye çizdirmez karizmasını.

Şu seride ciddi 2 karizma var Biri Dragon biri Agakami.. ve henüz ikisinden de bişey göremedik. 40 50 bölümde bi çıkıp şatafatlı cümleler ve cool bakışları olan bu adamların temellerini Oda 15 senedir atıyo. Blackbeardın de şansı bi yere kadar olsun artık. Ace Blackbearde yenildi ama Devrimcilerin ateşi Ace'inkine benzemez..
 
La Teach salak mı gitsin orda boş savsşsın .Devrimcilerle ne derdi var ki .Dragon baktı ifşa oldu herşeyi yok etti gitti iz kalmadı geride.Dragon toplantıya gitti ,toplantıyı kutsal malların orda yaparsa şaşırmam
 
Devrimciler vs Blackbeard Pirates böyle bi savaş için 15 gün çok kısa bi süre arkadaşlar.Aynı şey Dragon vs Teach içinde geçerli.Bence Teach 1 tık güçlüdür Dragon'dan.Çünkü o aşılması gereken son kişi kklik yolunda.Bir de Teach'e Luffy ile karşılaşana kadar herhangi birinden (Devrimcilerden dahi olsa) bi mağlubiyet görmesini beklemeyin derim.
15 gün derken????

dragon için dünyanın en güçlüsü diyenler vardı. bu bölüm onlara güzel cevap gibi.
Cidden bölüm analizi yapamıyorsun. :/ Bu yorumla da bunu gösterdin. :/

Baltigo ile ilgili son noktayı koyuyorum. Okuyun arkadaşlar.
Devrimciler harekete geçtikleri için Baltigo'yu bence kendileri yaktılar, yıktılar. Bir sürü belge falan vardır. Gittikten sonra kanıt, bilgi kalmasın diye yıkmışlardır.

Yahu haber Baltigo yıkıldı şeklinde. Devrimcilerin yenilmesi ile ilgili bir şey yok! Mangaka heyecan olsun diye öyle haber yaptırtmış işte.

Devrimcilerin işi bitse haber daha farklı şekilde olurdu. Hükümet deli gibi duyururdu. Fakat haber Baltigo yıkıldı tarzında.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık