Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 823 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teach güç arayan biri. İşine gelecek bir silahsa nedne kendine almasın? Düzeni topuyla değiştirdi zaten daha da değiştirme derdin de o. :(
Bunun için zayiat vermeye değer mi peki? Hem nasıl bir silah ki bu saldırmayı göze alacak kadar? İdealistsen aynı zamanda güçlü olman da gerekir. Devrim ordusu boş değil. Yani oraya gelseler kayıp vermeden oradan çıkamazlar. Ki Teach için tek bir adamı bile çok önemli. Fantezi yapacak adam değil Teach.
 

Roronoa Zoro

One Piece'in gelmiş geçmiş en sinir bozucu, boş beleş karakteri gene gözükmüş. Senin o ağlayan gözlerinin ben... E. Oda niye böyle bir karakter yarattın yahu? Yakışdı mı hiç sana?
 
Hükümetin yancı gazetesinden duyduklarınıza hemen inanmayın arkadaşlar. Dragonun ölmemesi ve yenilmemesi için tonlarca sebep var.

Dragonun gücü bildiğimiz kadarıyla hava ile istediği kişileri uçurabiliyor yani bir nevi uzaklaştırabiliyor. Yami Yami ise tam tersi kendine doğru çekiyor iki meyve birbirini nötr'lüyor diyebiliriz. İd'de Luffye yaptığını Dragona yapamaz yani ve bu adamın tecrübesi var kolay lokma değil. 14 Senedir devrimcilik yapıyor Cipher oluşumu daha adamı yakalayamamış :D Kalkıp bir gazete de işini bitirmeyin hemen. Ha Karargah yıkılmışsa orada olan savaştaki bireylerin gücü yüzünden yıkılmıştır.

Örnek Karasakal Gura Gura No Mi ile sağı solu yıkmıştır ya da Yami Yami No Mi ile karargahı içine çekmiştir.
Tabi tek taraflı düşününce bile böyle birşey mümkün iki tarafında tam güçte birbirleri ile savaştığını düşünürsek ne karargah kalır ortada nede baltigo.

Sabonun kardeşi hakkında yorumum yok kötüler herzaman kazanıyor işte klasik :D
 
Büyük ihtimal Dragon yer öğrenildi diye boşalttı baltigoyu.Dragon ve oluşumunu böyle bi şekilde aradan çıkartmaz.Aralarında bi savaş olsa 1 ay sürer.Çünkü op bu gözükmeyen savaşlar uzun sürüyor.Devrimciler ve Karasakal korsanları gibi iki büyük gücün savaşı 15-20 gün sürmez.+ olarak Oda daha 801.bölümde yeni ve merak edilen bir devrimciyi gözümüze soktu.Daha önemli fertleri yeni tanıtığı bu devrimciler Teach için dahi olsa harcanmaz.Teach'i geçelim çoğunluğa göre son düşman olan hükümet için bile harcanmaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık