Üçünü tek bi kare de çizerse bide.Kalpten gidecek milletBu kombodan nefret eden sadece benim saniyodum
Üçünü tek bi kare de çizerse bide.Kalpten gidecek milletBu kombodan nefret eden sadece benim saniyodum
Vivi mi iyi. Savaşın ortasında durun diye bağırdığı sahne geliyor aklıma.Vivi iyi de Shirahoshi cidden sinir bozucu.
Benim ön yargım yok o konuda. Shirahoshi'nin Balık Adam arkı boyunca fazlaca ağladığına bende katılıyorum. Ama ne yapsın garibim anne acısı işte.Vivi iyi de Shirahoshi cidden sinir bozucu.
Orada kardeş kardeşi katlediyordu, durmayın devam edin mi diyecekti.Vivi mi iyi. Savaşın ortasında durun diye bağırdığı sahne geliyor aklıma.
Kimse duymayacak, niye bağırıyor? :/Orada kardeş kardeşi katlediyordu, durmayın devam edin mi diyecekti.
Ailesi çok kötü etkilemiş onu. Karakter gelişimi iyi yansıtılmış, güzel düşünülmüş karakter. Ama sinir bozucu işte naparsın. Luffy'nin verdiği cesaret ve heyecanla epey gelişecek zamanla.Benim ön yargım yok o konuda. Shirahoshi'nin Balık Adam arkı boyunca fazlaca ağladığına bende katılıyorum. Ama ne yapsın garibim anne acısı işte.
Vivi'den iyidir yine. Shirahoshi o combodaki en iyisi bence.Ailesi çok kötü etkilemiş onu. Karakter gelişimi iyi yansıtılmış, güzel düşünülmüş karakter. Ama sinir bozucu işte naparsın. Luffy'nin verdiği cesaret ve heyecanla epey gelişecek zamanla.
Elinden geleni yapıyor en azından. Gitti örgüte sızdı olmadı, planı yetiştirmeye çalıştı olmadı, Kohza'ya yetişmeye çalıştı olmadı, savaş başlarken araya girmeye çalıştı olmadı. Sonunda elinden gelebilecek tek şeyi yaptı ve meydana inip bağırdı herkese. O kızdaki azim ve arzu, saf iyi yürek ve mücadele ruhu şimdiye kadar gösterilen hangi prensesi geç, kaç karakterde var?Kimse duymayacak, niye bağırıyor? :/
Shirahoshi o combodaki en kötüsü.Vivi'den iyidir yine. Shirahoshi o combodaki en iyisi bence.