Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senaryo belli gibi aslında. G4 boyunca güzel güzel dövüşecek Kaido ile. Yanında Law falan da olur elbette. G4 süresi bitince Luffy gene malak gibi bir köşeye uzanırken diğerleri Kaido'yu oyalamaya devam eder. Luffy gene kalkar dövüşür ve gene yatar muhtemelen. :/ 3. kalkışta ise Allah ne verdiyse dalıp işi bitirir artık.
Rezillik diyorsun yani :artiz:
 

karolla

G2 ile benzer mantığı var. Blueno'ya fazla gelmişti. G4'te Dof'a fazla geldi. Luffy düşmese işi bitiyordu Dof'un mesela. Handikap devreye girdi.

Lucci'ye ise G2 denk ve biraz aşağısında gibi gelmişti. Luffy 2-3 kere düşüp kalktı. G4 süresince benim kafamda en azında Lucci vs Luffy gibi olacak gibi geliyor Kaido vs'si.

G4 süresince Kaido'ya uyum sağlaması gerekiyor ve bence sağlayaacak. Sağlamazsa saçma olur. Dof'u ezen güç Kaido'ya ezilmez . Gene 2-3 kere düşer kalkar. Araya başkaları girer düştüğünde. Artık en son bitirişte G5 mi yapar. King Kong Gatling Gun mı yapar onu bilemem.
yani sen diyorsunki luffy g4 ile kaidou ile denk dövüşür. tek bir soru sorcam: kaidou yarı gücüne inmiş dofa kaç kere vurur? veya sapasağlam dofa kaç kere vurur?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık