Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 820: Köpek ve Kedi'nin Geçmişi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    189
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel bölümdü Marco'nun ilerdeki bölümlerde ortaya çıkacagı kesinleşti.Luffy Sanji'yi kurtarmaya gittiginde Triller Bark'taki Lola ile karşılaşıp onun yardımıyla Sanji'yi savaş çıkmadan alması muhtemel.Belkide Sanji'yi ona verecekler Big Mom diger kızı olabilir fazla güçlü olmadıgından evlendirmek istemiştir.Sanji layigini bulmuş olur.:alkis: Nami ile evlenecegini söyleyenler olmuş yazık kıza Nami Luffy Robin Zoroya yakışır.Not:Meyveyi alabilmesi için öldürmesi gerekiyor Marco hayatta olduguna göre meyve Marco'da:artiz:
 
Garip bir durum var. Bu Oden muhtemelen yaşça diğerlerinden büyük. Fakat tek oğlu Momo? Yani tek varis. Eğer bir taht kavgası olduysa ve Momo tek kalan olduysa başka sorular çıkar. Ama normal şartlarda tek oğluysa yaş olarak aşırı ufak kalır. Bir ihtimal kendisine yedirilen meyve yüzünden çocuk gibi duruyor ya da çocuk olarak kaldı yahut bir şekilde hatıra aktarma gibi durum oluştu ki one piece evreni için garip bir durum olurdu bu. Tabii meyve odaklı olursa anlam kazanır yine de.
 
Böyle bir savaşta Moria yer alacaksa Moria ya Kaidonun bedenini Zombi olarak kullanacak ya da Kaido'nun gölgesini alıp onunla savaşacak. Momonun yaşı sandığımızdan büyük olabilir arkadaşlar. Roger zamanında Neko ve İnu gibi çırakları olan bir adamın yaşı da Rogere denktir eminim. Aradan 20 Yıl geçmiş bu adam 50 sine hatta 60 ına biraz daha zorlarsak 65-70'e merdiven dayamış bir moruk olabilir ve bu yaşlarda bu kadar küçük sapık bir çocuğu olması ve dahada önemlisi Rogerin ismini bir yerden hatırlaması bunu destekliyor. Bonney tarafından yolculukları sırasında küçültüldüyse olaylar çok daha mantıklı bir hal alıyor. Bonney bizimkilerin yanında saf alabilir zira Bonney ile Oden arasında bir bağ olabilir. Kaidonun Odenin varisini bulamaması için yaşını küçültmeleri en sağlam mantık bana göre düşündüm düşündüm daha mantıklı bir şey düşünemedim anca bu kadar :) Bu çıkarımlara göre savaşda karşı karşıya rol alacak kadro şu şekilde oluyor.

Luffy tarafı :

Luffy ve tayfası
Law ve tayfası
Bonney
Minkler - Dükler
Marco ve eğer gelirse Jozu Vista diğer tümen komutanları - eski wb müttefikleri
Kinemon grubu ve Wanodaki Oden taraftarları
Luffy filosu [ Cavendish , Bartolomeo , Orlumbus , Sai , Elbaf devleri ve zorda olsa Tontatta kabilesi ve tüm bu adamlar gelirse olası Luffy tarafı böyle olacak ]

Ortada olanlar : [ Savaşa dahil olması söz konusu ve tarafı belli olmayanlar ]

Moria
Drake
Weevil
Marine
Kidd - Hawkins ve Appo korsanları

Kaido tarafı :

Kaido ve tayfası [ 3 afet dahil , Jack Zouda inerse 2 afet ]
Shogun ve adamları

Şöyle bir uzaktan bakıp okuduğumuzda Luffy tarafı çok ağır basıyor tabi savaşda katılacağı tarafa büyük güç katacak olan ortada olanlar var. Eğer Drake ve Kidd ittifakı bir Yonkou indirmek söz konusu olursa ve bu Yonkou dünyanın en güçlü canavarı olarak anılıyosa taraf değiştirebilirler o zamanda Luffy tarafı aynen şöyle oluyor.

Luffy tayfası
Kidd tayfası
Law tayfası
Hawkins tayfası
Appo tayfası
Drake
Bonney

Killer ve Zoro dahil geriye kalan tek Süpernovalardan sadece Urouge kalıyor. Bege zaten BigMom'un adamı ve BigMom Pekomsu vurdu diye öldürmeye çalışırsa belki bu savaşa Luffylerin tarafında katılabilir çok zor ama tüm Süpernovaların bir çatı altında Yonkouya karşı savaşması şu yukarıda hiza ettiğim durumda çok yüksek ihtimal duruyor. Tabi Bege katılmaz ise Süpernovalardan sadece bir kişi Luffy tarafında yer almıyor. Ama olurda Big Mom direk olarak savaşa dahil olursa tüm Süpernovaları savaşta bir arada görebiliriz.
 
Momonun söylediğine itafen Kartal tibetin karaoğlan diye bi filmi vardı hazine aradığı filmin sonunda hazinenin olduğu yerde babası çıkıyo karşısına tabi bilmiyo savaşıyo yanındaki arkadaşı o baban diyo vs film bitiyo. Kendi fikrime görede one piece bi hazine değil ama son ada raftelde nedense hep roger ordaymış gibi geliyo :) biliyoruz öldü işte amalar amalar
 
Arkadaşlar Kid, Apoo ve Hawkins de Kaido'yu kurtaramaz şuan. Zaten adamlar niye böyle bir fırsatta bizimkilere karşı dövüşsün ki? Amaçları Yonkou indirmekti. Zoru görünce taraf değiştirmeleri olası.

Luffy düğünden boş gelir mi sizce? Gene bir sürü kişiyi peşine takacak bu kesin gibi bir şey.
Kaido'nun müttefiklerini zaten Luffy'nin filosu karşılar. Barto, Cavendish, Sai kesin birilerini alır.

Luffy,Law,Drake
Marco,Jozu,Vista, Neko-İnu, Jinbei, Moria
Zoro,Sanji.
Hasırşapka tayfası ve filosu. Samuraylar, Minkler, WB korsanları ve Müttefikleri

Daha Luffy peşine düğünden birilerini de takar kesinlikle. Weevil da dost olacak gibi gözüküyor.

Bu oluşum karşısında Kaido, Shogun, Kid falan duramaz.

Ekstra bir büyük güç daha devreye girecek gibi gözüküyor. Denizciler olabilir. Yeni Amiral belki yeni PX'lerle dövüşü basabilir.
Karşıdaki kaidou olsa bile aşırı abartı bir güç olmuş. Saydığın güçler Wb nin dünya hükümetine karsi açtığı savasta bile yoktu nerdeyse.
 

Charles Vane

Karşıdaki kaidou olsa bile aşırı abartı bir güç olmuş. Saydığın güçler Wb nin dünya hükümetine karsi açtığı savasta bile yoktu nerdeyse.
Bu kafasız Beyazsakal tayfasının kuru gürültüsü değil bunlar Kaido ve yıkımcıları meyveleri zoan boynuzları azametli :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık