Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 820: Köpek ve Kedi'nin Geçmişi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    189
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu 2. kere görüyorum Meyvenin nasıl çalındığı hakkında bir bilgin varsa söyle bizde öğrenelim :D WB öldü diye illa ölmesi gerekmez.
Burgess bile Luffy'nin meyveyi almak istiyordu bilgi 0 :D
Elimizde başka örnek yok. Burgess de bitik haldeki Luffy'den meyve almaya mı gitti? Karanlık gücü mü var bu adamda? Belli ki kaptanına götürecek. Artık sonra öldürüp mü alırlar. Yaşarken mi söküp çıkarırlar gücü bilmiyoruz. Fakat artık o meyve gücü ile bedeni değişmiş, o güç ile birleşmiş canlı birinden alınabiliyorsa bu güç karşı konulamaz olur. Savaşırken falan meyve çalar artık :/

Mesela Ace'in gücü de ilgisini çekiyordu. Madem ölü olması gerekmiyor onun gücü de alsın. Zaten öldürülecek adam. Yada meyveyi alınca ölücekti ondan mı çalmadı. Herşey meçhul lan. Azcık şunları açıklasa be.
 
Bundan sonra çizeceği rotayı belirtmiş oldu Oda. Momo olayını espri olsun diye mi kafa karıştırmak için mi kullanıyor anlayamadım :/
 
Çocuğu olup olmaması önemli değil ya. Güçlüyse cidden o kadar çok yararı dokunur. Marco da yanına alır.
Dost olacağı belli zaten. Mangaka onun ağzından Teach'i dövmek istiyom dedirttiyse düşmanlık ihtimali kalmadı bana göre.
Bu adam bile dost olacaksa ekstra bir gücün devreye girmesi gerekiyor Kaido arcında.
Luffynin Shicbukai yenme serisi kaderin cilvesine göre devam edecek orası kesin. Moria - Croco - Dof - Buggy - Sırada Hancock ya da Mihawk olamayacağına göre büyük ihtimal bu bizim koca oğlanı Marco değilde Luffy adam edecek.
Eğer gerçekten söylenildiği gibi çok büyük bir gücü varsa bu ayının Marcoyu indirmesi olası ama o zamanda bu adamı Luffye yedirirse Oda bir çok okuyucu Luffy = Marco ya da Luffy > Marco diyecek.
 
Bu ayrılma olayı iyi oldu. Sanji reisi bol bol gorek. Biraz da Zoro fanlari isyan etsin Zoro'yu ne zaman gorecegiz diye. Sanji reisin şov yapacağı kesin. Gerek su ana kadar böyle bir sey gormememiz gerek Luffy'nin övgüsü. Ancak Zoro-Pica olayındaki gibi olacak tahminim. Her seyini ortaya koymadan kolayca dovecek birini. Benim anladığım Kaido'ya saklıyor mangaka tayfayi. Zoro'yu ucundan gosterdigi gibi Sanji'yi de ucundan gösterecek. Daha önce de söyledim bence kalan iki yikimci Zoro ve Sanji'nin olacak.

Ve merak ettiğim eğer böyle olursa Luffy ve Sanji ödül artışı alırlar mi? Iyi olur aslında zira Luffy, Law'u geçmiş olur Sanji de daha hatri sayılır bir rakama ulasir. Misal Luffy 550, Sanji 277.

Marco, yaşıyor gibi olse Weevil ve kedi-kopek onu aramaz. Boyle bir adamin ölümü her yerde duyulur. Ancak Jozu olse iyi olabilir. Meyvesi güzel. Teach alıp bir adamına verse iyi olur.

Teach için 3. meyve fikrine de katılmıyorum. Her şey ayarinda güzel. İki meyve yiyen bilinen ilk adam. Ve korkunc bir güçtedir zaten şu an.
 
Marco'nun savaşta yapabildiklerini gördük haki kullanarak tekme atıyor olması onu güçlü kılmaz. Sadece meyvesini iyi kullanıyor o kadar. Görebildiğimiz kadarı ile savaşta kelepçe yemekten kurtulamamıştır. Luffy bile y
Kaçmadı mı ?
Tamam tamam sizin üzülmeyin geri çekildi :)
Yanlış anladınız beni sanırım, 3 meyveli bir adamın Shanks gibi karakterli bir adamdan kaçması hoşuma gitti. Adamın şanı nelere kadir. :rolleyes:
 
Marco'nun iyileşme gücü, mavi alevlerinden geliyor. Eğer mavi alev üretemezse, iyileşemez. Üretebildiği ateşin bir limiti olduğundan, bir yerden sonra kendini iyileştiremez.
 
Ben Marco kafa tutamaz diye düşünmüştüm ama yine de sağlam dövüşmüşler ve Teach kazanmış, ardından da Yonko diye anılmaya başlanmış.

Bazı arkadaşlar vardı, Teach kolay yoldan önemli kişileri yenmeden Yonko oldu diyenler, onlarda artık bu sevdalarından vazgeçmiş olurlar. Teach, Marco'yu yenip Yonko oldu diyor bu bölümün özeti.

2 önemli değişiklik, 2 önemli dövüş ile beraber gelmiş oldu. 2 senelik aradan çok kısa bir zaman sonra, Aokiji vs. Akainu, Teach vs. Marco olmuş, Akainu ve Teach galip, Aokiji ve Marco mağlup çıkmış, muhtemelen mağlup çıkan bu iki isim devrimciler tarafında birleşecek, gerçi Aokiji BB'ye yakınlaşmaya başladı son zamanlarda bakalım oradan ne çıkacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık