Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 819: Kozuki Hanesi'nin Veliahtı Momonosuke

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    175
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümü okudum çok iyiydi.

Luffy her zaman ki gibi adamlığını inceliğini gösteriyor. Gidiyor Momonosuke'yi de olaya katıyor. Ve yapıyor yapacağını. Bir arkadaş daha değinmişti. Tayfadakiler direk yadırgıyor felan işte kestiremiyorlar ne yapacağını.:D

Wano hakkında önce ki düşüncelerin bir çoğu farklı çıktı. Çoğu kişi Wano çok güçlü bir yer Yonkou'ların bile ayak basamadığı bir yer olarak görüyordu. Ama öyle değilmiş. Shogun Kaido'nun iş birliği yaptığı biri çıktı. Baskın olan tarafta belli Kaido. Ve iç sorun var. Her şeyden önce Momo'nun asıl sıkıntı Kaido ile Shogun'dan çok. Shogun daha pasif bir konumda. Büyük ihtimal Kaido ve Shogun ile direk Wano'da kapışılacak.

Bundan 20 bölüm önce felan Luffy'nin Fuji'ye olan atarı ve sonrasında ki bölümler ve bugün ki bölümle birlikte görüyoruz ki bizimkiler resmen Yonkou ile çarpışacaklar. Artık daha yolları var felan demeyin. Şu an Luffy başka bir Yonkou'nun olduğu yerden kendi adamını almaya gidiyor. Ordan direk Wano'ya geçecekler. Yani arada başka birinin çıkacağını sanmıyorum. Belki Weeble olaylara dahil olur bir şekilde. ( Burası Oda'nın ters köşeleriyle alakalı.)

Luffy'nin Sanji'ye olan güveni çok iyi. Ve gücünü de biliyor. Onun için bu şekilde konuşması hoşuma gitti. Ve Zoro'da hemen belirtme ihtiyacı duyuyor. Bilginize ben de 2000 kişi gücündeyim. Bir arkadaş belirtmiş. Zoro direk kıyasa girmiş Sanji ile. Bu aralarında ki yarışın harbiden de bir göstergesidir. Yani Luffy bunu Franky için deseydi, Zoro'nun böyle bir şeyi belirtme ihtiyacı duyacağını sanmıyorum.

Bu arada bazıları yine çıkıp yardım felan aldılar diyecek. Ama Kaido'nun yanında Shogun felan da var. Bu olaya zaten Minklerin ve Momonosuke grubunun girememesi gibi bir ihtimal yok. Zaten bu gibi şeyler bizim tayfanın da diğer Korsanlar gibi müttefiklerini belli ediyor.

Jack'in o pis düşüncelerini bizimkiler sezmiş olabilir. Bakalım şu Fil ile konuşma olayı bana olacak gibi geliyor. Luffy'nin bu gücünü de görmek lazım artık.:D

Şu durumda Luffy'nin Jack'i yenememesi gibi bir durumda olamaz. Adam Kaido'yu yeneceğiz dedi.Jack'i yenemeyecekse Momo ömür boyu bekler artık...
 
Son düzenleme:

Roronoa Zoro

jack bariz amiral ayarı bir adam. o yüzden zoro tek alamaz diyorum. jack de handikap varsa ancak lawla beraber alabilirler. sağlam bir jacki zouda tek başına indirecek adam çıkmaz.
Bak her şeyi anlıyorum. Jacke amiral gücü dersin, anlarım. Jack'in gücünü sen görmüşsündür ben görmemişimdir, sıkıntı yok. Ama hani "Niye" Zoro tek yenerse Luffy'den güçlü oluyor? Valla mantığını çözemedim.
Bölümde açık açık söylenmiştir Zoro sanjiden 2 kat daha güçlü. Daha da tartışılmaz umarım.
Geldin, eğlendin bg Ferit. Karıştırma ortalığı, ciddi tartışma içerisindeyim.
 
Bölüm çok iyiydi. Kaido ilk inecek rakip bu kesinleşti, güzel olan taraf yeni ittifakların olması. Güzel bi yere bağladı Oda. Jack reis fena giriş yaptı yalnız ne kadar sevsem de o grup Jack'i halaşat eder. Harcanıcak güzelim karakter.
 

karolla

Bak her şeyi anlıyorum. Jacke amiral gücü dersin, anlarım. Jack'in gücünü sen görmüşsündür ben görmemişimdir, sıkıntı yok. Ama hani "Niye" Zoro tek yenerse Luffy'den güçlü oluyor? Valla mantığını çözemedim.

Geldin, eğlendin bg Ferit. Karıştırma ortalığı, ciddi tartışma içerisindeyim.
çünkü luffy amiral ayarı değil. çünkü dof da amiral ayarı değil ve tek başına yenmedi. doğal olarak amiral ayarı gördüğüm jack doftan da luffyden de daha güçlü. jacki teke tekte anca amiral ayarı biri indirir. ki zaten amiraller indirdi. amirallerin muhtemelen 1 tik altı olan minklerin krallari dinlenmesine rağmen indiremedi. jacki indiren kişi benim gözünde amiraldir. tabi sağlam jackten bahsediyorum.
 
@karolla

Dof'un Jack'ten aşağı seviyede olduğuna hala inanmıyorum. Jack amiral de etmez ayrıca. Nereden biliyorsun deme kendi çıkarımım sadece. :/
 
Jack o kadar adamla uğraşamaz. Doflamingo'dan daha güçlü olacağını sanmadığım için, Jack'in pervasızca saldırması durumda oradaki 2 tayfa, samuraylar ve minklerin olduğu yerden ayağı kaymadan çıkamaz.

Gaz maz bu seferde işlemez.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık