Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 819: Kozuki Hanesi'nin Veliahtı Momonosuke

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    175
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy jacki tek başına alamaz. Daha normal insan modundaki birini G4 le süresinde indiremeyen luffy mamutun da verdiği dayanıklılıkla muhtemelen doftan da güçlü olan jacki tek başına indiremez.
O insan modunda dediğin adam kendini iyileştiriyordu üstelik milletle sohbete dalmaz her seferinde bizim oğlan. Luffy tam dinlenmiş halde öyle sağda solda savaşıp gelmedi buraya. Hakisi de doludur. Jack de yaralı. Luffy alır bu Jacki tek başına.
Neyse iş Luffy, Dof, Zoroya dönmesin.
Momo babasının sakladığı sırları öğrenmek için tayfaya katılır adamın hedefi de oluştu tamamdır. Luffynin yanında büyür bu çocuk.
 

üşengeçada..

Bence Jack i kimin yeneceğinden çok önemli olan Big Mom la nasıl uzlaşacak Luffy. Şu balıkadam adasında bomba olayı vardı bi de (şaka maka kaç sene oldu :D) hazinenin içindeki. Pekoms da bişey demediğine göre demekki hala duruyo. Luffy hatırlayıp kurtarır mı acaba ?
 
ü mamutlu bir resim var odanın çizdiği. Genelde bu tür resimlerde ip uçları olur. Law + zoro olacak bence ama zoro daha baskın olacak. Law + luffy vs dof'ta luffyi gördük. Şimdi de zoroyu göreceğiz.

Ayrıca law'la ittifak yapmış olsak da zoroya emir veremez. Hatta zouya ilk çıktıklarında tayfayı zoro yönlendirdi. Carrotu da bana bırak diyendi. Şu ana kadar lawı ipleyen yok bizim tayfada.
Zoro'nun 1 vs 1 için sebebi yokken yani bir kapaktan ötürü bundan umutlanmak bana çok doğru ve mantıklı gelmiyor. İhtimali var fakat diğer ihtimalleri göz ardı etmek hayal kırıklığı yaratır çoğu zaman olduğu gibi.

Neko ve İnu intikam sözü veriyor aynı bölüm içinde. Kapak muhabbeti baskın çıkıyor nasıl çıkıyorsa.
İttifak kuruluyor. Kapak.
Luffy adada. Kapak.
Law da orada. Kapak.

Bilemiyorum. Emir vermek ile alakası yok zaten.
Luffy gidiyor adadan diyelim. Zaman bile uymuyor da neyse. 10 kişi orada var. Zoro bana salın diyor. Law da tamam diyip çöp kesiyor. :/ Neko ve İnu birlikte çöp dövüyor. Samuraylar ve tayfa da çöp dövüyor. Diğer minkler de çöp dövüyor. Hani küçük minklerin dövdükleri adamlar. Onlarla uğraşıyor bu kadar adam ve Zoro'nun 1 vs 1 atmasını bekliyorlar.

Mantıklı mı yani?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık