Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 818: Balinanın İçinde

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    236
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinmiş Üye

Kaidou manyağı WG'nin bile giremediği Wano'ya girip işgal etmiş ( yeni shogun desktek olmuş vs vs ). Bu adam ve tayfası tam bir canavar dostum :S
 
Yok edilemez fakat meyve gücüyle parçaların ayrılabilir sanırım. Law keser, Buggy de meyve uyandırdığında çakma Shanks Gildarts gibi parçalarına ayırabilir. Acaba Doflamingo tellere dönüştüremez mi :S
 
Yorumlardan anladığım 4 kırmızı taş var raftelin yerini gösteriyorda taşta ne yazdığı belli değil.
Başkan Taşta harita var. Bu bir adanın haritası. Bu kırmızı taştan 4 tane var hepsinde 4 adanın haritası var bu adaların keşitiği yerdede raftel var raftele gidiş yolunu verdi. Yani bilgi poneglyph'i değil. Harita var sadece. Bu kırmızıdan da 1'i Big Momda biri Kaido'da olmak üzere bi de burada 3 tane var. 1'i kayıp.(Kayıp olanıda Jinbe'nin yanına aldığı olabilir deniliyor) Bence çok tatmin edici bilgilerdi. Ayrıca Oden Roger ile raftele gitmiş. Roger tayfasından bir kişi daha belli oldu. Crocus ile sake için kişinin o olduğundan şüpheleniliyor. Kaido ve Shogun yada Shogun olan Kaido burası bende henüz tam net değil ama ben kaido ve Shogun diye düşünüyorum. Sonrasında canavar korsanlarının wano'da olduğunu söylüyor. Kaido Shogun olsa bunu özel olarak belirtmezdi. Robin'in öneminden laf arasında Luffy'nin Sanji'yi kurtarmaya gideceğinden bahsediliyor. Tayfa zaten Kaido ve Big Mom'la olan ilişkilerini One Piece'e ulaşmak için Kırmızı poneglypleri bir şekilde okumaları gerek bunun yolu da onları dövmekten geçiyor. Oda bildiğin hedef gösterdi Luffy ezecek ikisini de. Bildiğin Oda bu bölümde tayfaya One Piece'e giden yolda resmi olarak hedef gösterdi. Yolu çizdi.Bu arada raftel yüksek bir ada bence. Dorukta zirvede bir yerde. Bence ilk inen Big Mom olacak Sanji'yi almasından sebep ve Poneglyph'i bulundurmasından sebep. Tabi bu iş o kadar kolay olmaz ittifakla olur Luffy power-up'ıyla olur orası bilinmez ama big mom gidici.

Ayrıca şunuda söyleyeyim. Bu forumda sadece luffy'nin Kk olmak istediğini düşünen bir grup vardı yok Kaido ölmenin peşinde yok Big Mom şeker peşinde filan gibi herkes denize KK olmak için açılıyor serinin ana hedefi bu zaten bunun bu bölümlede tescilenmesi çok çok iyi oldu artık hiç olmazsa onları görmeyiz. One Piece şu aralar resmen akıyor hacı. Valla Dressrosa'da vsler başladığınsan beri. Bsir leo vssi bir geri sayım bölümü birde rebecca'nı ajıtasyonu hariç kötü bölüm gelmedi. Gelen bölümlerin çoğuda çok iyiydi. Efsane 5-6 bölüm vardı bir yenisi daha eklendi bana göre Kaido'nun o heybetli tanıtımından sonraki en iyi bölüm. Ağzımın suyu aktı yemin ediyorum.
 
yok ya bi düzgün özet geçmeliyim. En azından kendim için :D
4 kırmızı pone var. Biri bizim baktığımız, biri kayıp, biri big mum da diğeri de kaidou da. Kayıp dendiğine bakmayın her iddiasına varım Shankstadır ve Luffy'e torpil geçmek için kayıp süsü vermiştir:/
Bu 4 ponenin gösterdiği yerleri bir haritada birleştirince çizgilerin kesiştiği nokta raftelin yeri oluyor.
Son olarak Kaidou momo'nun babasını "Oden" -yemek- diye kızartıp idam etmiş.
Her türlü Kaidou ile kapışıcaz yani ama önce Sanjiyi almak lazım.
Bir de Robin var. Robin...:oops: neden Dünyanın en tehlikeli arkeloğu olduğunu bu bölüm bir kez daha kanıtladı. Yalnız bizimki gibi bir tayfaya sahip olmayan birinin KK olma ihtimali var mı? Luffy'nin Rogervari şansı. Naminin rotacılığı. Robinin çevirmenliğinden başka bir yol göremiyorum ben KK olmak için ki Luffy'nin mangaka torpilini hiç bu kadar hissetmemiştim açıkçası.
Tabii seriye dair genel bir yorum olan bu kısmı çıkartıp yalın olarak bölüme baktığımızda resmen Usopp'un dediği gibi serinin ana hedefi ve temasına dair ilk defa elle tutulur bir ipucumuz oldu. İLK DEFA...İLK...:artiz:
 
Kırmızı saçlı Shanks Kırmızı Pone ve iade edilmesi gereken bir hasır şapka. Gayet güzel takas :D
Pone Shanksda olsa bile karşılıksız vermez karşılığında şapkasını geri alır.
 
Eğer 3 tanesinin yeri biliniyorsa diğerini bilmeye gerek yok. Mutlaka mavi kesişme noktalarından birinde olmalı. Ama muhtemelen her birinde yapılması gereken bazı şeyler var. Bu yüzden 4 ünüde bulmaları gerekecektir.
Şampiyon, iyi güzel de, olay o değil işte. Çizdiğin şekilde birleşmeyebilir üç nokta. Farklı farklı yerlerden alınca sonuç oldukça değişken.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık