Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Soru - Cevap Köşesi 5

Berserk'i takip ediyorsun diye hatırlıyorum. sorum belki saçma gelebilir sana. Bu Griffith şahin takımını kurban etti ve canavara dönüştü daha sonra kutsal kalenin çöktüğü bölümlerde Griffith eski haline dönmüştü yani tekrar insan olmuştu. o canavar haline ne oldu ne ara tekrar insana döndü, nasıl oldu bir şey anlayamadım, açıklayabilir misin acaba? Büyük ihtimal ben okuduklarımdan bir şey anlamadım ondan çözemiyorum olayı.
 
eğer şeytan meyvesi kullanicilari deniz suyu bacaklarina kadar geldiğinde (alabastada iken) bedenleri taş kesiliyorsa banyo yaparken küvette boğulurlarmi
 
Son çıkan sayı ile birlikte çok şey öğrendik fakat aklıma takılan soru şu oldu gök yüzü Ada'sında ki kitabeye kazınmış antik yazıyı oden-sama nın yazdığını düşünebilirmiyiz?
Oden direk tayfaya katılan elemanlardan biri mi oluyor?
Sonucunda gökyüzü adası GrandLine'da Wano yeni dünyada.
Bu konu Hakkı'nda ki düşünceni merak ettim de.
 

Roronoa Zoro

Wanodaki samuraylar Kinemon kadar mı güçlüdür yoksa ondan daha da mı güçlüdürler Smoker?
 

Nefertari Cobra

Teach'in 3 tane ruhu olduguna dair teoriler var gerek korsan bayragi gerek 3 tane pistol taşimasi ve iki meyve kullaniyor oluşundan dolayi hatta luffy zoro ve nami arasinda atacagim fotograflardaki konusma gecmisti sence boyle bir sey var mi?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Smoker Sence Antik uygarlık kendi içinden biri tarafından mı ihanete uğradı yoksa zamanın korsanları tarafından desteklenen Kutsallar ile savaştıktan sonra mı yıkıldı ? Veyahut başka bir düşüncen var mı ?
Benim düşünceme göre Marshall Ailesi ihanet edenler oldu. Büyük Krallık'ın gücünün kaynağını Kutsal İttifak'a söylediler, onlar da bu bilgi sayesinde savaşı kazandılar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık