Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 817: Sis Raizo

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    153
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amiral dediğimiz adamlar dayanıklılığı yüzünden amiral zaten. Akainu WB'den yediği efsanevi saldırılara rağmen ağzı yüzü kırık yüzeye çıkıp Marco ve çetesine atar gider yapıyor. Yoksa magma meyvesini ver Buggy'e o da aynı yok etme gücüne sahip olur. Luffy 15,20 dakika dövse ne olur dövmese ne olur? B. haki bitince molekülünü bulamazsın. Ha Kizaru ile Fuji farklı. Akainu ve Aokiji kadar dayanıklı olduklarını hiç mi hiç sanmıyorum.
Fujitora, Sabo ile çok rahat aşık atıyor, aynı Sabo'nun fiziksel gücü ne seviyede biliyoruz, Luffy'nin G3 yumruğundan sadece ufak bir çizikle sıyrılıyor, rahatça Doflamingo'nun saldırısını blokluyor.

Kizaru desen Rayleigh'i yaşlı da olsa terletiyor, WB'nin bisentosuna ayağını koyup aynı anda lazerle göğsünü deliyor. Marco'nun tekmesinden hasarsız kurtuluyor.

Onlarında Akainu ve Aokiji kadar güçlü olmamaları için hiç bir engel yok.
 
2 tane amiralin bulaşmaktan çekindiği adamı şehrin ötesine yolluyorsa en azından 10 dakikalık süre içinde amirale de üstünlük kurar yakalarsa bence.Kizaruya vuramayabilir ve Akainu hariç diğerlerine baya etkili olur bence.Kazanacakken yine süre yüzünden bunu gerçekleştiremez muhtemelen.
 

karolla

Gördüğümüz saldırılardan dedim yalnız, Kaido'nun herhangi bir saldırısını gördük mü? Ha bir de, belli bir mesafeden sonra hızlanman yavaşlıyor, öyle düşünme o yüzden.
@Millennium Wizard
Sanırım genel shounen algısından dolayı böyle düşünülüyor. G4 hakikaten çok güçlü. Bizim forumun çok sevdiği "amiral seviyesi" kadar hem de.
Edit: E. Oda da akıllı adam, ne yaptığının farkında. Kaido düşünce çevre:
Luffy'nin yumruğuyla koskoca şehir:
Şuna baksana; Koskoca şehri zıplatıyor adamın yumruğu, bir de Dof'un mutlak savunmasını geçip yapıyor bunu xD
pikanin yumruğu daha güçlü bence. tonlarca ağırlık var.
 
Şu adamı gereksiz abartmanız.
Amirale arkasını dönüp umursamayan ve sonra saldırısından kurtulan adamı abartmıyorum hakkını veriyorum.Sabo amiral karşısında durabildiyse onun da duramaması için bir sebep yok.Koramiral teklemek marifetse bu adamda yaptı ve sağ kolu da bir koramiral.Luffy yendiyse güçsüzdür saçmalığı ne zaman sona erecek bu forumda onu da merak ediyorum.
 

karolla

Hajrudin yarı ölü hali ile 10.000 tonu havaya fırlattı, One Piece'te ağırlığa göre güç ölçülmüyor.
pika küçük dev boyundayken şehri havaya kaldırıyor. ayni etkiyi luffy tam güçle yapıyor. pika en son haliyle yere yumruk atsa kim bilir ne olur. luffynin kong saldırı gibi bir gücü pika sadece zıplayarak bile yapabilir. hem de daha etkilisini. bunun neyini kabul etmiyorsun?
 
pika küçük dev boyundayken şehri havaya kaldırıyor. ayni etkiyi luffy tam güçle yapıyor. pika en son haliyle yere yumruk atsa kim bilir ne olur. luffynin kong saldırı gibi bir gücü pika sadece zıplayarak bile yapabilir. hem de daha etkilisini. bunun neyini kabul etmiyorsun?
Aynen Pica Dof'a o normal yumruğunu atsa Luffy'den daha fazla hasar verdirtir mangaka kesinlikle haklısın(!)
Her g4 konusu veya Luffy konusu açıldığında yermen, bir laf söylemeye çalışman cidden garip. Yani Pica Luffy'den daha fazla hasar veriri bile savunuyorsun ya ne diyeyim daha bilmiyorum.

Bu arada Jack adaya gelse acaba nasıl bir senaryo görürüz ?
Yani Luffy jack'i indirse ödülü düşünemiyorum [ Gerçi forumda'mıydı biri demişti ödülü başka bir krallık vermiş olabilir Usopp 500milyon'u gibi ] ve Luffy Sanjiyi kurtarmaya gidecek büyük ihtimal Zoro + Law + Neko + İnu = Jack ? :confused:
Hikaye bildiğin 5 kolda ilerliyor ya Kahin olmama rağmen ön göremiyorum :ehe:
O yüzden işte adaya gelmez. :/ Yenilir çünkü.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık