Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 817: Sis Raizo

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    153
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wanolu karakterlerin isimleri hep Japonca imiş. Kinemon, Kanjuro, Ryuuma vs. Kaido da Japonca imiş. Yani o da Wanolu olabilir. Oz soyundan bir tip gibi göründüğü için bu ihtimali unuttuk ama hala ihtimal mevcut.
Mantıklı. Hatta sırf bu yüzden Wano ile bu kadar ilgileniyor da olabilir.
 
Haah One Piece Naruto çakması oldu.Çok güzel oldu çok da güzel oldu.Hadi Samuray'ı anladım minkler de tamam adamların gökyüzünde yaşaması sonra aya çıkması da okey.Ama gücün silah,meyve,haki ve türevlerinden geldiği bir dünyada ninjanın çıkıp kage bunshin kullanması ne alaka ?
Renklerin büyüsünü kullanan var, Nami çubukla neredeyse havayı kontrol ediyor, haki ile neler neler yapılıyor 2 ninja tekniğine mi takıldın.
 
Ninja yetenekleriyle Jack'in gemiyi batırmak ? Ninja diyince Raizou Madara değil dikkatini çekerim öyle Jack'in gemiyi batırmak flan her babayiğidin harcı değil :(
İyide ben Raizo Jackın gemiyi batırdığını söylemedim ki Jackın gemilerini batırdığını Raizonunda momonun kaçması için Jackın dikkatini çektiğini söyledim dikkatli okursan sevinirim :)

@Akainu Sakazuki Sanırım ne demek istediğimi bir tek Smoker anlamış :D

Gerçi hata bende anlatım bozukluğu farklı bir anlama yol açmış düzelttim sorry :D
 
One Piece'in evreni çok geniş içinde rokushiki teknikleri var, haki var, meyve var, elindeki ipleri sanki bir uzmuymuş gibi kullanan var, sayborg var, robot var, ateşli silah var, kılıç ustaları var, havadaki suya hükmeden deniz insanları var. Hatta kolezyum savaşlarında da gördüklerimizle diyebiliriz ki olmayan şey yok. Ninjanın olması garip değil üstelik içinde ninja olan tek şey o çakma seri değil. :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık