Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 817: Sis Raizo

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    153
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wanodaki problemin sebebi belli ki bir iç savaş. Daha doğrusu iktidar savaşı. Kaidou bu taraflardan birine destek çıkıyor olabilir. Kaidou kalın kafalı biri olarak lanse ediliyor ama bambaşka biri çıkabilir. Yani herifin laftan anlamayan biri oluşu inat biri olduğu anlamına geliyor sadece. Fazlasıyla planlı hareket eden nüfuzunu genişletmek isteyen biri olarak çıkabilir. Eğer bu dediğin haber verme olayı doğru ise bunu da ninjalar sağlamıştır diye düşünüyorum. Çünkü ninjaların milleti olmaz. Paraya hizmet ederler. Ve itibar olarak samurayların altındadırlar. Yeni iktidarın ninjalara ayrıcalık verme vaadi olabilir. Ama raizo kafa karıştırıyor. Tamamen Shogun danışmanı gibi duruyor. Dressoradan bile karışık bir arc bekliyor sanırım bizi. Dressrosa, wano belki başka yerler... Yani korsanlar kralı olmanın önündeki engeller yok edilmeye çalışılıyor sanki
Eğer bu varsayım doğru çıkarsa ki ihtimali yüksek bizim tayfa Luffy hariç buraya gelirse zoro veya diğerleri iç savaşı bitirmek için savaşacaklar muhtemelen ve kaidonun tarafına çekmeye çalıştığı wano halkı otomatikmen bizim tarafımıza geçeçek bu da kaidonun daha da çok zoruna gidecek kızdıracak bize karşı düşmanlığı artacak.
 
Eğer bu varsayım doğru çıkarsa ki ihtimali yüksek bizim tayfa Luffy hariç buraya gelirse zoro veya diğerleri iç savaşı bitirmek için savaşacaklar muhtemelen ve kaidonun tarafına çekmeye çalıştığı wano halkı otomatikmen bizim tarafımıza geçeçek bu da kaidonun daha da çok zoruna gidecek kızdıracak bize karşı düşmanlığı artacak.
Kaidou bile kendi gücüyle wanoyu indiremeyeceğini anlamış ve taraflardan birine destek olarak wanonun gücünü bölmeye uğraşıyor. Dışardan kim destek olarak gelir bilmiyorum ama bu sefer ki daha çok içeriden olacak gibi. Dressrosa halkı gibi çöp değildir hepsi diye tahmin ediyorum. Bir de bu minklerin dostluk vesilesiyle sonradan shanks gelse tadından yenmez de gelip ne yapacak onu bilmiyorum
 
Şimdiye kadar anlatılanlara bakarak herkesin birşeylerin hazırlıgında oldugu görülüyor dragon olsun(tüm komutanları topluyor) bigmom olsun(reisin ailesiyle güç birliği yapma peşinde) kaido olsun(zaten bir savaş peşindeydi ve wano ile ilgileniyor) yakında patlayacak olaylar yakındırın göstergesi buda merak ettiğim wano mink baglantısı eski tarihemi dayanıyor yoksa bu ikisinin çıktıkları yolculuğamı bu ikisinin çıktıgı yolculuğa desen kitabe olayı uymuyor yanlış okumadıysam kitabe yüzyıllardır orada o yüzden benim aklımdaki düşünce buaikeninde D. Ler gibi bilinmiyen tarihte öneml bir yerinin oldugu ve artık nasıl bir savaş geçtiyse yada olayyaşandıysa mink liderleri bu aileye yeminle baglandı ve bu nesilden nesile aktarıldı kitabeyi hiçbirzamn gün yüzüne çıkmaması içinde minklerin saklaması uygun görüldü.
Yüzyıllardır orada duran şey Kozuki Hanesi'nin arması. Yani dostlukları en az 100 yıl öncesine dayanıyor.
 
Jinbei'den sonra kunoichi gelecek diye bir şey sızmış çok eskiden. Luffy, partiden Jinbei'yle gelse bari.

Bu arada Raizou'nun kafasındaki yarım ay ile dolunay muhabbetinin bir ilgisi vardır belki.

Aha bir şey buldum.
 
Son düzenleme:

Croco-Boy

Büyük bir sad moment bizi bekliyor o zaman. Raizou büyük ihtimal Jackın dikkatini dağıtmış ve diğerlerinin yani momonun kaçmasını sağlamış.
Ninja yetenekleriyle Jackın gemiyi batırdıktan sonra bir sandala atıp uzaklaştırmış olabilir zaten flashbackta bizim samuraylar bir sandalın üstündeydi.
Niye koskoca varis sandal ile yolculuk yapsın ki ? Senin Gemi batırma düşüncen burada %100 doğrulanıyor.
Ninja yetenekleriyle Jack'in gemiyi batırmak ? Ninja diyince Raizou Madara değil dikkatini çekerim öyle Jack'in gemiyi batırmak flan her babayiğidin harcı değil :(
 
Haah One Piece Naruto çakması oldu.Çok güzel oldu çok da güzel oldu.Hadi Samuray'ı anladım minkler de tamam adamların gökyüzünde yaşaması sonra aya çıkması da okey.Ama gücün silah,meyve,haki ve türevlerinden geldiği bir dünyada ninjanın çıkıp kage bunshin kullanması ne alaka ?
 
Son düzenleme:
Haah One Piece Naruto çakması oldu.Çok güzel oldu çok da güzel oldu.Hadi Samuray'ı anladım minkler de tamam adamların gökyüzünde yaşaması sonra aya çıkması da okey.Ama gücün silah,meyve,haki ve türevlerinden geldiği bir dünyada ninja kage bunshin ne alaka ?
Alakaya dair en ufak bir bilgi görmeden önce taşlamak ne alaka?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık