Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D klanı diyor yahu soy ile alakası olmaması mümkün değil.Seride kalıtım önemli ama diğer serilerde çok daha önemli.Yoksa önemsiz olmama durumu yok.

Onun oğlu bunun oğlu diye Akainu boşa telaşa düşmüyor.Şu da var tabii.Doflamingo gibi babanın sönük olduğu durumlarda var.Kalıtımın önemi birkaç kuşakta bir kendini gösterebilir yani.Büyük büyük dedesi ile aynı potansiyelde olabilir.Mesela Jojo serisinde öyle.Direk oğlu değil torunundan devam ediyor hikaye.Arada çürük elma çıkabiliyor ama bu kalıtımın öneminin olmadığı anlamına gelmez.
 
D. olmak çok önemli arkadaşım.

Aklıma sadece sıradan bir insan ve Namekli olduğu için bir noktadan sonra Saiyajinlerle dövüşemeyen, bırak dövüşmemeyi eşleşemeyen Krilin ile Piccolo geliyor. Geliyorda üzülüyorum.

Geçmiş devrin zirve adamlarıdan biri -> Garp
Şimdiki devrin zirve adamlarından biri -> Dragon ( büyük ihtimal )
Gelecek devrin zirve adamlarından biri -> Luffy ( olacak )

Şimdi bu tesadüf mü? Azim mi? Çalışma mı? İnanç mı? şonen arkadaşım şonen. Soylu olmak. Güce tapan Japonlar. Tapınma kültürü. Hoşlarına gidiyor soylu olmak. Hayali bile hoş ediyor çoğu insanın içini. İşte bunlar hep biat kültürü.
 
Bu konuda kastettiğim tam olarak bu değil.D.ler genellikle potansiyeli oluyorlar evet. Ama herkesin kullanabileceği herkeste çıkabilecek güçlerle bunu başarıyorlar. Farklı bir güçleri yok. Sadece D.lerde olan bir özellik anlamında şu ana kadar görmedik.
 
WB diyorsunuz da onunda şaka yollu D. benzetmeleri vardı bir ara. Tabi bende şaçma buluyorum ama şöyle bir şeydi.İkisininde D. olduğu saklanıyormuş zamanında. Ona bile açık kapı bırakmış Oda gibi gibi...

Gold Roger = Gol D. Roger
Edward Newgate =Edwar D. Newgate:oleyo2:
 
@Alpamis Bence senin sorunun şu, :D sana bir olgu söylüyoruz hem de argümanları da sunarak; sen ise şöyle şöyle başka durumlar da var o zaman bu mutlak değil diyorsun. İyi de biz sana mutlak demiyoruz ki. Tabi ki başka faktörler de var yoksa soyu-sopu üstün olan ezsin geçsin, one piece'i bulsun falan çok saçma olmaz mıydı zaten?

Edit: Ayrıca bu tip adamlar daha potansiyelli oluyor genel olarak diyoruz; yoksa başka başka değişik güçler kullandığını burda kimse iddia etmedi. Adamlar uzaylı değil, burda insandan bahsediyoruz kan bağı derken.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık