Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mutlaklık diye bahsettiğin Uchihalarda Naruto'nun annesinin clanıda katledildi bak bu çok manidar :/ Ayrıca Naruto'da da çalışarak çakra seviyeni artırabiliyorsun. Garp-Dragon-Luffy ya da Roger-Ace ya da Beyazsakal- Weeble. Hepsi babadan oğula nesil. Naruto'da adam clanların genel özelliklerini söyledi burda clan sistemi pek yok tek fark bu. Burada da nesilden nesile güç takır takır geçiyor ki kutsallar D.'ler den korkuyor. Şuanda 2 süper nova, 1 yonkou, devrimci lideri ve denizci efsanesi D. ama soya bağlı bir güç yok. Birisinin monke birisinin marshal ve ya başka bir şey olması önemli değil. Hepsi D.
Neyse daha zorlamayacağım.:D Çünkü birbirimizi anlayamıyoruz demek ki. Marshall bir D. Ama Shanks kadar hakisi var mıdır sence? En azından 2 yıl öncesinde net olarak olmadığını biliyoruzdur. Şimdi Shanks'in bilinmeyen ailesinin bağları dediğin gibi D.lerden daha mı kaliteli? Yoksa bizim Teach kolaya kaçmak için mi o kadar meyve arayışına girdi?

Naruto çalışarak haki seviyeni artırır. Yine de istisna dışında hangileri çalışarak bile olsa Naruto'nun Annesinin clanında ki herhangi birinden daha fazla chakra'ya sahip oldu? Lee ve hocası kadar çalışan hiç kimse yoktur seride. Naruto'nun hakisinin yanından geçebilirler mi? Ya da o clanda ki en alt tabaka bir karakterden bile? Ben bunları kastediyorum. OP'ta bu tarz bir şey yok.(En azından şimdilik.)

Aklıma gelmeyen clanlar var. Şimdi gördük ki bir clanın çocukları çok zeki oluyor. Şu gölge ile birbirini tutanlar vardı. Adamlar Jenerasyon olarak hep aynı görevdeler. Çünkü aktarılan bir özellik var. Adamlar doğuştan zeki oluyorlar. OP'ta ise böyle bir şey görmedik. Sadece o aile tarafından kullanılabilecek tarzda bir güç?
 
Hiçbir fikrim yok. Bir tahminim var. Hancock. Çünkü en büyük memeli en güzel algısı var.

Tamam tamam bulacağım ben yorulmayın siz.
Hancock B111-W61-H91
Robin B100-W60-H90
Nami B98 -W58-H88
SBS'den sonra değişmiştir ama olsun. Bu mangalarda en sevmediğim şey bu fan servis olayı.:/
Erza'yı senle konuştuk diye hatırlıyordum, o yüzden sen bilirsin dedim:D
 
SBS'den sonra değişmiştir ama olsun. Bu mangalarda en sevmediğim şey bu fan servis olayı.:/
Erza'yı senle konuştuk diye hatırlıyordum, o yüzden sen bilirsin dedim:D
Çok iğrenç şeyler ya. Kaldı ki öyle ince bel falan yok zaten. Sonra kalkıp kızlar bile gözlerinden kalp fırlayarak bakıyorlar. Anlamıyorum yahu. Nasıl kabullenebiliyorlar.
 
Ya ölçüler abartı, gittikçe daha da abartı hale geldi. İlk halleri güzeldi, şimdi sadece yüzlerine bakılabiliyor.
 
D olanlar özel oluyor işte. Bu adamlar kadar hayaline, hedefine bağlı çok az adam var seride. Her zaman farklı şeyler yapıyorlar. Gördüğümüz D'lerin zirveye çıkmasının sebebi belli zaten, vazgeçmiyorlar ve sonuna kadar zorluyorlar. D olanlar en yüksek haki gücüyle doğmuyor ama en yüksek haki gücüne ulaşabiliyorlar eninde sonunda.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık