Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji'nin ailesi Big Mom ile iş birliği içine giriyorsa aranıyor olmaları gerekmez mi ? Eğr öyle ise Only Alive nasıl oldu kim yaptı ? :hoo:
 
Güzel bir ayrıntı yakaladığımı düşünüyorum.Sanji'nin bu pozu bize spoilerı çok önceden vermiş aslında.


Ele dikkat.6 rakamı şeklinde. :)
Aslında bu hareketin daha çok 666 simgesi olduğu söyleniyor.Şeytanın rakamı yani.Sanji de bu sahnede Kami Enel'e şeytani bir mesaj vermiş oluyor. :D ( Burası biraz yorum elbette. )
Acaba Oda bilerek mi yapıyor yoksa her şey tesadüf ve biz kendi kendimizi mi kandırıyoruz?

Bu arada güzel yakalamışsın.:D
 
Marineford savaşında Sengoku savaşı bitirme kararı almayıp BB ve Shanks'a karşı savaşı orada devam ettirseydi durum ne olurdu?
 
Marineford savaşında Sengoku savaşı bitirme kararı almayıp BB ve Shanks'a karşı savaşı orada devam ettirseydi durum ne olurdu?
Ortalık Big Mom ve Kaido'ya kalırdı ve onlarda birbirine girerdi. Kalanı da Kid harcardı ve yeni K.K Kid olurdu. Bu arada Dofy ise büyük operasyona başlayıp 5 sene sonra dünyanın sahibi olurdu. Herkes mutlu yaşardı, insanlık korsan belasından kurtulurdu. Tüm dünya Rosa gibi mutlu yaşardı, bildiğin Ütopya yahu.:D
 

Kaptan Usopp-sama

Nasıl yani g3 Luffy'nin hızını etkilemiyor mu ? :hoo:

Mingo'nun meyve uyanışı açıkçasını söylemek gerekirse tırttı. Ama her meyve uyanışı aynı olacak diye bir şey yok. Kimi meyvelerin uyanışı çok überdir belki. Yonkou ile yonkounun kaç gün dövüşeceği sadece bir varsayım. Bu süre üzerinden ''Luffy de şu kadar dövüşebilmeli'' demek sağlıklı olmaz. Yonkou vardır, normal şartlarda ikisi de hemen hemen aynı güçtedir ama güçleri birbirine terstir, dövüş çok uzun sürmez. Kimisi de tam tersidir.

Her bahsine varım. Luffy g4'ün süresini uzatsa bile bir yonkouyla aşık atabilmesi mümkün değil :) Çünkü daha sırada bekleyen çok power up var. Daha şimdiden yonkouyla dövüştürsün, yarın power upları geldiğinde yonkouya tek atsın o zaman. Var mı böyle dünya, bu nasıl dünya, dünya dünya yalan dünya :D
Dediklerinden bir seye katilmadim sadece. güçler eşit olduktan sonra birbirinin tersi olsa dahi cabucak yenemez örnek Aokiji vs Akainu :) burada haki devreye girer. meyveden daha üstün olarak düşündüğüm icin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık