Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şunu da buraya sıkıştırayım:


Raizo hatun olabilir ve tayfaya gelebilir diyor arkadaş.

Enteresan bir şekilde benim de bir şey dikkatimi çekti:


Luffy, Sanji tayfaya karısını da getirecek diyor. Raizo da hatunsa ? Evlenecekler demiyorum bakın. Arada ince bir mesaj, bir gönderme var. Aldınız değil mi o mesajı ? Raizo tayfada beyler kasmayın :a:

:D
 
Bir kişinin doruki artırmaya daha uygun meyvesi olması, daha fazla artıracağı anlamina? gelmez. Potansiyel farkı var. Shanks' ta, WB'de, Garp'ta zoan mi var? Amiraller de aynı şekilde. Çok üst düzey adamlar.

Jozu da çok ovulurdu saf güç diye. Bu adamda doğal koka olan elmas var, üstüne haki ekliyor ve ansızın vurmasina rağmen Aokiji'den anca iki damla kan geliyor. Marco'nun tekmesi, Marco+Vista saldırısı. Herkes hayal etsin iste Jack yese ne olurdu diye. Bu kadar basit.

Aokiji'nin saldırı hızı salt deniz dondururken isee yaramıyor sonuçta. Dof'u nasıl anında dondurdugu malum. Hadi mangaka onu iple aciklar. WB için de titresimi dondurmak zor demişti Aokiji. Ama mamut bu la. Donarsa nasıl kıracak buzu? Aokiji ise magmaya 10 gün dayanmış adam. Mamuta çok daha kolay dayanir. Çok bariz bir fark var.

Akainu desen meigou ile WB'nin kafayı desmis yakın dövüşe girilecek adam değil ama Jack yakın dövüş yapiyor.

Issho desen k.haki üstadı. Sabo çok hızlı olmasına rağmen net vuruş yapamadi. Ve meyvesi çok bitirici olmasa da savunma anında bile aynı zamanda saldırı yapmasını sağlıyor. Kılıcı ile bloklarken aynı zamanda yer çekimi uyguluyor. Uzaktan saldırı ve meteor avantaji da var.

Kizaru desen o hızla manyak eder gibime geliyor. Nisanligi müthiş ve uzaktan saldırı avantaji var. Yakin dovuste tekm ve kılıç becerisi var.

Bu adamlarla Jack'i dovusurken hayal ediyorum da Jack'in yenmesi veya Akainu vs Aokiji gibi efsane savaş sonrası yenilmesi bana imkansız geliyor.

Marco'nun ödül açıklanmadı. 1.5 milyar diyebilir. Neye yarar? Bu onu amiral seviyesine getirmez.

Marco, Inu ve Neko ile beş gün dovusebilir, ta uygun meyve var: anka.

Marco da amirale dalmaktan çekinmiyor. Tutuyor da.

Elleri bağlı diye mi Kizaru'ya attığı tekme pek işlemedi? Ama WB koyunca Akainu malum. Güç farkı bu. Marco bu yahu. Benim niye zoruma gitsin, ben olduğu gibi kabul ediyorum karakteri. Ezmiyorum ki. Siz yuceltiyorsunuz. Meyvesinin avantajı ile uzunca süre amiralle kapisir ama çok hasar veremez cunku saldırı gücü amirallere pek koymuyor. Bakin saldırı gücü düşük demiyorum. Ama birçok kişi bu yüzden zayıf görüyor saldırı gücünü halbuki aynı tekme Beckman'a, Jack'e, Mom'in sağ koluna harbi etki edebilir ama amiraller anormal. Daha üst seviyeye yani.

Demin verdiğim Law örneği gibi işte. Vergo ve Smoker ondan üstün değildi, şov yaptı, acayip ovuldu, fan sayisi uçtu. Ama Dof ondan güçlüydü ve olan malum. Şimdi PH'yi unutun ve tek Dof vssine göre değerlendirin. Law'u çok gömen, küçümseyen olur. Marco'nun bir PH'si yoktu bu yuzden ona da bu tarz rakipler veya kendi dengi rakipler cikarsa
Marco da sov yaparsa daha güçlü görünmesi çok doğal.

Gerçi artık yonko sağ kolu olmadığı için mangaka cidden daha güçlü yapabilir dediğim gibi o yüzden Marco'yu ayrı tutmak lazım. Ben iki y önceki Marco ve yonko sağ kollarından bahsediyorum.
 
Marco'yu bende yediriyom.Ama diğerleri su niyetine içer amiralleri. :p
Gösterilmemiş adamardan yüksek güç beklemek bir yere kadar anlaşılabilir de, su gibi içmek nedir ya. Son zamanlarda çok aykırı yorumlar yapıyon bakıyorum. :D

Hiç bir yonkou sağ kolu, hiçbir amiralden üstün değildir, üstün olanı da çıkmayacaktır. En fazla denk olurlar, 10 gün kapışırlar falan. O da en güçlüleri için geçerli. Sonra yine amiral alır.
amirallerin rakipleri yonkouların ta kendileridir. :S

Herhangi bir sağ kol bir amiral yensin luffy avatarı koyucam, büyük konuşuyorum. :cool:
Bi Jack görünce gaza geldi insanlar, çok da şeetme. :/
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 29)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık