Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deginecem derken meyve gücünden bahsediyor. Ama bunu sanki Marco'yu daha güçlü cikaracakmis gibi anlayanlar var.

http://www.korsanfan.com/konu/Önemli-sbsler-20-sonrası.233/

cilt 58'e baksın isteyen.
Daha güçlü çıkarmak değil mesele bu seride işler böyle yürüyor işte. Birisi tam olarak işlenmezse güç seviyesini bile çıkarmak çok güç oluyor. Çünkü o ark bil ki başka işlenen karakterler vardır ve onlar için arada kaynayabilir bu karakter de. Ayrıca 2 yıllık ara pek çok şey değiştirdi Marco da değişik gelecek bize o yüzden gücünü biliyoruz falan sanmayın.
 
Sen askerde şifreni mi kaptırdın ne yaptın.Luffy fangirl birisi çaldı yalım senin şifreyi.
Hahaha. :D
Hayır yahu Gear 4 > Doflamingo ise pek doğal olarak Akainu harici amirallere de üstünlük kurar.Luffynin hasar alıp almaması rakibin meyve gücüne göre değişir ama saldırılarından kaçılmadığı sürece rakibi iki seksen uçurur yine. :)
 
Daha güçlü çıkarmak değil mesele bu seride işler böyle yürüyor işte. Birisi tam olarak işlenmezse güç seviyesini bile çıkarmak çok güç oluyor. Çünkü o ark bil ki başka işlenen karakterler vardır ve onlar için arada kaynayabilir bu karakter de. Ayrıca 2 yıllık ara pek çok şey değiştirdi Marco da değişik gelecek bize o yüzden gücünü biliyoruz falan sanmayın.
Tam olarak islenme ne yav? Biz amiralleri de orada gördük. Mangaka 10 günlük vs cizmedi ki. Aynı arca göre degerlendiriyoruz.

Marco, düz tepik atan bir adam. Isimli saldırı görmedik diyen olmuş :( WB'de de yok. Garp'ta da yok ama bir koyuyor Garp 500 mlik adama tek atıyor. Niye? Çünkü haki ve doruki olağanüstü. Ama Marco'da bu seviye haki doruki yok. Gene de amiral ucurabiliyor. Tabii pek etkilenmiyor Kizaru, sorun da bu.

Marco farklı görünebilir çünkü kendi ayarında adamlarla veya daha asagi adamlarla kapisirken görebiliriz. Vergo'yu tekleyen Law'un karizmasını düşün bir de Dof karşısındaki halini düşün. PH'de Law fanlari uçtu. Adam ikinci sırada çıktı la ankette. Zoro'yu geçmiş düşün.

O bakımdan Marco'nun daha güçlü görünmesi doğal. Ama bir amiral karşısında aynı duruma düşeceği gerçeği değişmeyecek. Ha mangaka iki senede herkes gelişti deyip gelistirirse o ayrı tabii. Ama şu var o artık yonko sağ kolu değil. Bu yuzden mangaka farklı bir açıdan bakabilir ona. Ama yonko sağ kolu açısından bakiyorsa bence MF'dekinden farklı bir adam gormeyiz. Jack tanıtıldı onda da amiralden güçlü adam havası almak kenara dursun amiral havası bile alamadim.

Meyve: Magma, ışık, yer cekimi> mamut

Dayanıklılık: Marco'nun tepiginin, Marco+Vista'nın kesisinin pek koymadığı adamlar amiraller. Bir de bu saldırıları Jack'in yediğini düşünün? Jack de Kizaru gibi pek etkilenmez mi? Jack de o kesisten sonra Akainu gibi en fazla ah mı der? Bence amiraller her türlü daha dayaniklidir.

Haki: Valla amirallerin Jack'ten aşağı olacağına gram ihtimal vermiyorum. Ishho'nun k.hakide onu cebinden çıkaracağına da kendi adıma eminim.

Ee? Jack nerede fazla da amiral seviyesi veya ustu? Bence sag kol=amiral, sağ kol> amiral hayal.
 
Son düzenleme:
Kid ile Luffy berabere kalır şuan ki düşüncem. Kaido ile çıkan savaştan nasıl çıktığına da bakmak lazım Kid in. O zaman güç dengeleri daha netleşir. İradeleri karşılaştırırsak ve cesareti de Luffy önde derim ama güç başka şey.
 
Zoanların logiardan farkı bireysel dövüşe daha yatkın olmalarıdır ( Douriki olarak). Logiaların nasıl ki alana yaptıkları etki zoanlara göre daha büyükse, zoanların da bireysel anlamdaki özellikleri daha iyidir. Dayanıklılık ve fiziksel güç gibi. Çünkü ne kadar çalışırsan o kadar çok gelişirsin zoan söz konusuysa.

Logiaların logia savunması varsa zoanların da fiziksel dayanıklılıkları var. Logia savunması iyi bir kenb. haki ile öngörülüp aşılabilir ancak fiziksel dayanıklığa kenb. hakinin herhangi bir etkisi yoktur. Zoan dayanıklılığını aşmak istiyorsan çok büyük saldırı gücün olmalı. O yüzden magma>buz vs.> Mamut derken bu kadar yüzeysel bakmamak lazım olaya.

Aokiji saniyeler içinde yüzlerce metre uzunluğundaki alanları buza çevirebilir. Bundan mamut kullanıcısına ne ? :) Eğer bu adam kenb. hakide iyiyse, b. hakide iyiyse Aokiji Dünya'nın yarısını buza çevirebilir. Mamuta göre hava hoş. Şu seride 10 tane sağlam savunma meyvesi saysan içinde mamut meyvesi de var. O yüzden dayanıklılık konusunda bu adamın hakkını yememek lazım.

Marco'nun meyvesine daha sonra değinilecek olmasının neresinde sıkıntı var ? Tabi ki daha güçlü bir şekilde ortaya çıkacak. Jack'i nasıl tanıtıyor dikkat edin.
  • 1 milyar ödül
  • İnu ve Neko gibi Luffy'nin güç anlamında övdüğü kişilerle 5 gün 5 gece dövüş
  • Fujitora, Sengoku ve Tsuru'nun olduğu gemiye saldırma
Marco da Mf'de Oyaji diye bağırsın, Luffy'nin totoşunun derdine düşsün. Bu adama daha güçlü çıkacak dendiğinde zorunuza mı gidiyor arkadaş ? Eldeki verileri göz önünde bulundurduğumuzda Marco'nun daha güçlü bir şekilde karşımıza çıkmasında nasıl bir engel ya da nasıl bir sıkıntı var anlamak mümkün değil o_O Hangi sağ kol Marco kadar elleri kolları bağlı tanıtılır bir düşünün.

Yonkou sağ kolları>Amiraller şeklinde bir denklemim yok şu anlık. Sadece Marco konusuna değinmek istedim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık