Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 815: Beni Yanında Götür!!

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    144
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Master Nekomamushi Belki daha önce birisi demiştir.
GOT düğünü gibi bir düğün bizi bekliyor olabilir. Vinsmoke ailesi birileriyle anlaştı, Big Mom ve oluşumunu düğünde yok etme planı hazırladılar ama Kaido olur ama Wg. Big Mom artık tarih olacak.:D

Carrot'u sevdim baya, inşallah tayfaya falan katılıp kendini harcamaz.:/
 
@Master Nekomamushi Belki daha önce birisi demiştir.
GOT düğünü gibi bir düğün bizi bekliyor olabilir. Vinsmoke ailesi birileriyle anlaştı, Big Mom ve oluşumunu düğünde yok etme planı hazırladılar ama Kaido olur ama Wg. Big Mom artık tarih olacak.:D

Carrot'u sevdim baya, inşallah tayfaya falan katılıp kendini harcamaz.:/
Carrot Zoro'dan daha güçlü olduğu için katılmaz zaten tayfaya.
;););)
 
Kaptanının yolunu izlediğini düşünmek mantıklı ama bunu sürdürebilir olması ona biraz haddinden fazla misyon yüklemek gibi geliyor bana. Zaten normalde bu adamlar birbirlerine denk olduklarından bu tip güç değişimleri birbirlerinin üstlerine gitmekte avantaj gibi duruyor. Shanks bir Roger değil sonuçta..
Shanks'ın bu kadar rahat dolanması bana normal geliyor. Gördüğümüz kadarıyla kendisine biri saldırmadıkça savaş çıkaracak bi tip değil. Farklı amaçları da yok gibi duruyor. Fakat bir şekilde gücünü de kanıtlamış ki bu ortam oluşmuş. Acaba kime ne yaptı da böylesi bir oluşumsuzlukla buraya kadar geldi. Bana kalırsa şapkayı teslim ederek misyonunu tamamladı zaten. Kid'in Shanks'ı indirerek elde edeceği çok şey var ama Mom un ya da kaidounun yok gibi sanki. Var olan dünyada hakimiyet kurmak başka bir şey ötesini aramak başka bir şey. Luffy ötesini arayanlardan. Hayalci davranmaktan geçiyor bu da. Ama böyle herkesle bağlantı kurmak yeni güçler peşinde koşmak tamamen dünyevi bir olay. One piece i bulmadan kral olmak böyle bir şey. Bu yüzden en azından bu yolda ilerleyenlerden birinin diğerini kıracağını düşünüyorum. Mom vs Kaidou çok da güzel olur hem de ama mangaka bunun altına girer mi şüpheliyim
 
Şaka bir yana gerçekten kafa gibi duruyor. Gemiye gelse 1-2 arc Luffy'ler ile takılsa güzel olur. Bu kedi reisin ekip çatlak ve tatlı çıktı. Köpeğin ekip donuk ve mantıklı.
Wanda ile Carrot iki ekipten benim bildiğim. Tek birine ait değiller.
Eğer Luffy tek gidecekse birkaç mink Luffy ile birlikte gider. Wanda ve Carrot bu minklerden olur.
 
Wanda ile Carrot iki ekipten benim bildiğim. Tek birine ait değiller.
Eğer Luffy tek gidecekse birkaç mink Luffy ile birlikte gider. Wanda ve Carrot bu minklerden olur.
Wanda gelmesin, Carrot tek yeter.:D Ben Wanda'yı Köpeğin halefi, Carrot'ta kedinin halefi gibi görüyorum. İkisini seçmişler her işe onlar bakıyor gibi.
 
Bence Oda'nın yapmak istediği şey GL'deki Arlong Park Arc'ındaki düşüncesi ile aynı. Nami köydekilerin diken üstünde oturduğunu ve Arlonga olan borcunu ödediğinde köyü rahat bırakacağını düşünüp tayfadan ayrılmıştı. Yani köydekileri kurtarmayı kendi omuzlarındaki bir yük olarak gördü.
Fakat Arlong parayı alıp köyü rahat bırakmayınca Nami kendini çaresiz hissetti ve gücü Arlonga yetmedi. Luffyler Arlong ve arkadaşlarını indirdiği vakit Nami tayfaya tam olarak katılmıştı artık bir engel yoktu önünde. Şimdi Sanji zorunlu bir evlilik yapacak ve evliliği kabul etmez ise sevdiği birisinin kafasını hediye kutu içinde alacak. İster istemez kendinde o sevdiği kişi kim olursa olsun koruma iç güdüsü oluştu ve gitmek zorunda kaldı. Gücü yetmiyor çünkü bir yanda çok güçlü olan suikastçı ailesi bir yanda tek kadın yonkou BM. Tabi burada devreye Luffy girecek önceki mesajlarda arkadaşında dediği gibi Partiye gelenler bu sevdiklerine bir zarar gelecek korkusuyla gelenler olduğu için Luffy safında savaşmaları çok olası. Eğer Luffy BM ' yi indirir Ailesinide bir şekilde oldu bittiye getirirse Sanji tam olarak tayfada diyebiliriz ve omuzlarındaki yükü kaldırdığı için Luffye olan sadakati sevgisi bir tık yukarı çıkacak.
Birde şu yönden bakarsak bir önceki mesajlarda arkadaşların dediği gibi BM - Kaido karşılaşması olursa Kaido'nun yanında Kid ittifakını görmemiz mümkün. Çünkü Kid ile BM'nin arası pek iyi değil. Beni asıl meraklandıran böyle bir olay olursa Luffy,Sanji-Germa66-BigMom vs Kaido-Kidİttifakı-BigMom'un düğününe davet edilenler savaşırsa gerçekten çok büyük bir savaş olabilir. Law'da savaşa minkler , adada kalan tayfa üyeleri ve Raizo-Kinemon-Kanjuro ile dahil olursa tadından yenmez :D Olaylar gerçekten çok karışık bi hal aldı Savaş başlatanlar ve diğer adı Şeytani Ordu olarak bilinen bu Germa66 ile Devrim ordusunun düşünceleri birbirlerine zıt oldukları için olabilecek Germa66 vs ? savaşta Devrim ordusunuda görmemiz mümkün gibi gözüküyor.
Vallah ortalık çorba oldu. Kaido'nun muhteşem bıyıklarıyla Bigmom'un güçlenmek amacıyla gerçekleşmesini istediği izdivaç arasında kaldık. Bana göre 2 seçenek var. Hatta 3. Ya da 4. Hadi 5 olsun :D



1- Lola'nın hatırına Bigmom evlilikten vazgeçer. Ama söz konusu Mom'un elde edeceği güç olunca kızını falan gözü görür mü ?
Hayır kız kıza benzese neyse diyeceğim de :


:D

Bu yonkou olacak yaratıklar bebe değil. Böyle duygusal teranelere bel bağlayacaklarını zannetmiyorum. Kadın okyanus yönetiyor yav! 35 tane kızı/gelini var. Muhtemelen diğer kızlarını da aynı amaç ve yöntemi kullanmak suretiyle evlendirmiş ve hakimiyet alanını genişletmiştir. Bunların arasında istenmeyen evliliklerin, cebren alıkoymaların olduğu rahatlıkla tahmin edilebilir. Yani kadın o kadar güç meraklısı aslında demek istiyorum. Gönlü olsun olmasın kıymış gencecik delikanlılara. Bu yüzden Mom'un Lola'yı da takacağını zannetmiyorum. Kısacası, eldeki en olabilir tatlıya bağlama yöntemi de bana göre güme gitti.


2- Daha önce de ifade ettiğim için bu kısmı kısa geçeceğim. Kaido eğer ki Mom'la rekabet içindeyse Mom'un daha da güçlenmesine engel olmak adına o düğünü basar arkadaş! Hele ki işin içinde Mingo'yu indiren Mugi'nin olduğunu da öğrenirse çifte piyango der, daha bir şevkle gider. Tabi ki Kid'leri de yanına alarak gider.


3- Vinsmoke Family.
Ailenin babası kötü olabilir. Yüksek ihtimalle de kötüdür. Ancak bu demek değildir ki bir yonkounun emri altına girmek hoşuna gitsin. Böyle adamlar kendi borularını kendi öttürmek ister. Oğlunun kimle evleneceği konusunda yumuşak davranabilir belki Mr. Godfather :D Muhtemelen bu evlilikte karşılıklı çıkarlar söz konusu. Ancak burda aslan payını kimin aldığını söylemeye gerek yok sanırım. Bu yüzden Mr. Godfather içten içe pıçak bileniyor olabilir. Diğer ailelerin de düğün esnasında kendilerini iyi hissedeceklerini hiç zannetmiyorum.

-- Yine bir düğün. Kızımı/oğlumu evlendirdiğim o günden bu yana çayıma atacak şeker bile bulamadım bu manyak karı yüzünden. Şikişoooooo! dediklerini şimdiden duyar gibiyim :)

İşte bu sebepler yüzünden ve özellikle de 2. madde yüzünden ortalık karışırsa Vinsmoke'lar başta olmak üzere diğer aileler ''fırsat bu fırsat Sülooo. Destekleyin beniiii'' diyaloğunu göz temaslarıyla yaşarlar :) Ondan sonra ortalık ne hale geliyor bakın görün. Bigmom pasta yerine ne yer siz hesap edin :D

4- Kaido'nun Bigmom'la bir alakası olmadığını ve Kid'lerin Kaido karşısında dayak yediklerini farz edelim. Bir yonkou indirmekten çok uzakta olduklarını gören Kid'ler hayal kırıklığı içerisinde toplantı alanlarına döner ve ittifağı dağıtmayı düşünürler. Bu sırada Sanji'nin Mom'un kızlarından biriyle evlendirileceği haberini alan Kiddo, bu düğünün gerçekleşmesine Hasır'ın izin vermeyeceğini ve onun tam bir çılgın olduğunu bilir (Sabaody-Kutsal Ejder Vak'ası). Kaido'dan sonra elinden ekmeği alınan çocuk hissi yaşayan Kiddo, zaten önceden hıncı olduğu Mom'un düğün pastasına göz diker. Yani olay, Kid+Apoo+Hawkins+Killer+Luffy+Sanji+Vinsmoke ve daha bilimum ailelerin savaşına dönerse Mom'a geçmiş olsun :D

5- Bu madde hazırlık safhasındadır.
 
Son düzenleme:
Game of thoronesdeki düğünler gibi olsa keşke.Hazır elimizde suikastçi bir ailede varken , bakarsın kırmızı bir düğün olur. Bizde azda olsa korsan mangası okuyoz deriz, one punch man mübarek şebeklik dolu manga az ciddileş lan Oda .
 
Madem BigMom ittifaklarla guclenmek istiyor.Bunu Hasirsapkalara karsisina alarak yapmaz.Belki bireysel olarak guclu olmayabilirler ama,hasir sapkalarin baya nufuzu var.
En basitinden shanks,rayleign,dragon.

Bence Luffy oraya gittiginde bigmomla anlasmis bir sekilde donecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık